TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
presostat kaynaklı olabilir.kesindir demiyorum elinizde parça olsa denerdiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tüm hortumlar temizlendi, devir daim pompası kontrol edildi, şu atma pompası kontrol edildi, presostat açıldı kontrol edildi.presostat kaynaklı olabilir.kesindir demiyorum elinizde parça olsa denerdiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
end hatası için en çok sebepler;Şimdi 30 dk programda çalıştırdım sıkıntı yapmadı, 2 denemede aynı hata oluştu, suyu aldı ama çevirmedi, sonra da bitti dedi.
Motoru 2 sene oldu değiştireli, kömürleri bitmiş olabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi tekrar kurumaya aldım, tambur yine dönüyor, fakat şimdide durdu ve sıkma tam bitmeden bitti yazısı çıktı.
Teşekkür ederim, bu çok iyi oldu, az önce testi yaptırdım, hata çıkmadı. Dün gece tüm hortumları temizledim, devir daim ve su boşaltma pompalarını kontrol ettim, presostat ı açıp kontrol ettim. Dün geceden itibaren 5 başarılı yıkama yaptı makine. Emeğinize sağlık, tekrar teşekkür ederim. Bu bilgi çok önemli ve değerli benim için.end hatası için en çok sebepler;
motor en yüksek olasılık
eps yani elektronik prostat 2. çok gözüken arıza
hadi test yapalım.
yukarıda işaretlediğim gibi makineyi açınca ayar tuşuna 5sn basılı tut, servis menüsüne girecek ilk girdiğinde hata gösterebilir bunun resmini çekin, sonrasında ekranda au ve sau yazacak auo basınız. makine boş olması gerekiyor.
ardından 9 sn test yapacak ekranda hatayı takip ediniz e08 hatası varsa motordur.
hatta hata kodlarını da bulayım senin için. karşılaştırırsınız
Yok mu aklına bir şey gelen?Merhabalar, bu arada yeni bir şey fark ettim, makine nin fişini takıldığı prizin faz ve nötr yer değiştirdiğinde her seferinde 08 motor hatası veriyor ve makine çalışmıyor, ters yapınca sorunsuz çalışıyor ve hata vermiyor, bunun sebebi nedir? Bilen var mı?
Selam , faz yönü değişince temassizlik, motor sargisinin iletişimi, tiryağın hataya düşmesi gibi sebepler olabilir. Yani sebep şu dur demek biraz zor çünkü alternatif akım bu, her iki yönde de çalışması gerekir. Ya piriz hattinizda yada motor sargısı kaynaklı sorun diyebiliriz.Merhabalar, bu arada yeni bir şey fark ettim, makine nin fişini takıldığı prizin faz ve nötr yer değiştirdiğinde her seferinde 08 motor hatası veriyor ve makine çalışmıyor, ters yapınca sorunsuz çalışıyor ve hata vermiyor, bunun sebebi nedir? Bilen var mı?
Denedim, ters çevirince çalışmıyor.Selam , faz yönü değişince temassizlik, motor sargisinin iletişimi, tiryağın hataya düşmesi gibi sebepler olabilir. Yani sebep şu dur demek biraz zor çünkü alternatif akım bu, her iki yönde de çalışması gerekir. Ya piriz hattinizda yada motor sargısı kaynaklı sorun diyebiliriz.
En güzeli seyyar kablo ile başka odadan uzatma çekip iki yönlü de deneyiniz
O zaman düz kullanın bakın ne güzel çalışıyor ? masraftan kurtarmış siziDenedim, ters çevirince çalışmıyor.
Bence servisi çağırın garantisi varsa, uğraşmayın.F fikoloji By_Trol cmı 9710 ürünün servis test kombinasyonu nasıl yapılıyor acaba, sıcaklık tuşuna basıp sağ ilk programa getirip deneme yaptım olmadı.
yıkama esnasında programı durdumuş, içindeki suyu pompa filtresinden boşlattım, içi temiz, sonrasında sıkmaya aldım sıktı fakat şuanda yeni bri program seçiyorum devreye girmiyor su almıyor, son bir kaç yıkamada ara ara takır tukur ses geliyordu pompa filtresinden şüpheleniyorum ama servis gelmeden önce kendimce yapılması gerekenleri yapmak istiyorum açıkcası.
en azında şu servis modunu denemek istiyorum, sıcaklık ayar tuşuna parmağımı basılı tutup, program tuşunu sağ ilk program olan pamukluya getiriyorum test moduna geçmiyor en azından hangi hayatı verecek onu bir kontrol etmek istiyorum, belki başka bir tuş kombinasyonu vardır bu modelin bakalım fikoloji ne diyecekBence servisi çağırın garantisi varsa, uğraşmayın.