ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Maskeleri galiba LCW İpekyol ve Vakko üretiyor
3 gün önce açıklama yapmışlar
Maske işi de tv'lerdeki panel işine dönmüş durumda desene Yakında forumda şöyle başlıklar görebiliriz: Vakko kumaşlar iyi diyorlar ama çok çabuk tüylenme olduğu söyleniyor. En iyi koruma için sayın ustalar acaba hangi marka üretimi tercih etmeliyim? Kumaş doku performansını nasıl test edebiliriz?Maskeleri galiba LCW İpekyol ve Vakko üretiyor
Buna daha çok soru eklenirMaske işi de tv'lerdeki panel işine dönmüş durumda desene Yakında forumda şöyle başlıklar görebiliriz: Vakko kumaşlar iyi diyorlar ama çok çabuk tüylenme olduğu söyleniyor. En iyi koruma için sayın ustalar acaba hangi marka üretimi tercih etmeliyim? Kumaş doku performansını nasıl test edebiliriz?
Evet ,bizde eve girince maskeleri ketilda kaynatıyoruz ,fokur fokur ,ben 90 derece dedim amaBurada bir belediye maske bulamayanlarin evde maske yapabilmeleri icin tarif paylasti,4 farkli dilde..Günlük kullanimdan sonra 90° de yikanmasi veya firinda 100 derecede su dolu kapta 5 dakika tutulmasi öneriliyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Başlamadıe devlete sitesine girdim maske ile ilgili bir şey göremedim daha başlamadımı acaba .
Yünde yaşamıyormuş. %100 yün 100 Gr 17 TL civarı. Bende yünden yapmak istiyorum dışı pamuklu bir kılıf. Yün sıcakta çeker ayarlamak lazım ama yaşamadığı için havalandırmak yeterli. Kılıf 90 derecede yıkanabilir. Kolonya sıkmayın derim alkol uçsa da esans teneffüs ettikçe zarar verecektir.Bizim hanım ördü ,içinde değişebilir pamuksu levhalar var,işimiz bitince kapıda çöp yaptık,özel,içine atıyoruz ve örgüyü 90 derecede yıkıyoruz,kuruduktan sonra tekrar ha takıyoruz,kullanmadan önce kolonya sıkıp kullanıyoruz
İçim dışım bir diyenlere gelmiş.akıl fikir ve mantığa en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde.......
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Biraz önce Tayyip Erdoğan parayla maske satışı yasaktır dedi ne olacak bakalım
Marketlerde vs ücretsiz verilecekmiş galiba
Baktılar işin içinden çıkamayacaklar lojistik olarak en kolay yol bunu düşündüler herhalde