Philips 55Pus7303 inceleme

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
LİMAN LİMAN, hocam merhaba
menüdeki, hdr plus ve natural motion özellikleri aktif değil içlerine giremiyorum sizdede öylemidir

birde kanal silme varmı ve kanal bul seceneği ile alfebetik olarak kanalı bulabilirmiyiz illa favori listesimi yapmamızmı lazım,

kullanım deneyimlerinizi tavsiye olarak paylaşırsanız sevinirim

HDR plus "HDR" yayında devreye giriyor, Natural Motion" da "hareket, hareket tarzları, kişesel" i seçtiğinizde devreye giriyor. TV'yi kendi uydu alıcısıyla kullanmadığım için, kanal silme v.s ye bir şey diyemeyeceğim.

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
LİMAN LİMAN,
Teşk.ederim natural motion çözdüm.fakat hdr plus,trt 4k da yine aktif olmuyor.acaba yayınmı hdr değil.

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
TPV nin 7xx serileri VA/IPS olarak iyidir
Büyük ebat da VA küçük ebat da IPS tercih edin!

Piyasa da şu anda en düzgün IPS panelleri TPV üretiyor;bana göre kötünün iyisi ama
diğerlerine göre TPV biraz daha iyi

Resim işleme+Natural resim üretimin de bu herifler oldukça iyiler!

Adam Samy ye bakıyor sonra da TPV ye bakınca,bu yaramaz diyor:mutlu

Adam ben "vividçiyim" demiyor,kalkıp bu yaramaz abi diyor yaw:haha1

abi yaramıyorsa gidip direk Samy alın sakın başka panellere filan bakmayın!
Can Bey iyi geceler 6 yıl önce sizin tavsiyenizle Toshiba 55SV685 almıştım. çok memnun kaldım. artık 4k geçeyim diyorum. benim için panelin kalitesi önemli özellikle FİLM izlemek ve maç seyretmek için bir TV alıcam. Philips,sony arasında kaldım. mesela sony 55XF9005 nasıldır. önerebileceğiniz özel bir model varmıdır. bütçem 6000-7000 civarı çıkabilirim. şimdiki panellerde Toshiba 55 SV 685 kalitesini pek göremedim. bana onun ayarında bir TV tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Teşekürler

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
iyi geceler Dostlar sonunda ben de Philips almaya karar verdim. sadece Film ve maç seyretmek için alıcam. akıllı tv özelliği çok önemli değil benim için. Panelin verdiği görüntü kalitesi önemli benim için. şu modellerden hangisini tercih etmeliyim? Pus 7502, pus 7303, pus 7803 bunlardan hangisi film ve maç seyretmek için en uygun TV olur? (Filmleri 4k olarak varsayalım). Teşekürler.

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
iyi geceler Dostlar sonunda ben de Philips almaya karar verdim. sadece Film ve maç seyretmek için alıcam. akıllı tv özelliği çok önemli değil benim için. Panelin verdiği görüntü kalitesi önemli benim için. şu modellerden hangisini tercih etmeliyim? Pus 7502, pus 7303, pus 7803 bunlardan hangisi film ve maç seyretmek için en uygun TV olur? (Filmleri 4k olarak varsayalım). Teşekürler.

7502 panel 100hz olup kenar led aydınlatma, diğer 7803 ve 7303 ise panel 50hz dir, bu modeller içinde sadece 7303 direk led aydınlatmadır. Kağıt üzerinde 7502 100hz olması artı görünüyor. Görüntü kalitesi noktasında ise, bu modelleri mağazada karşılaştırıp karar vermeniz en doğrusu. Kullandığım 7303 ün görüntü kalitesinden gayet memnunum, ben bu modeli aldığımda diğer modeller henüz mağazalarda yoktu o nedenle karşılaştırma yapamadım.

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
7303 ü beğendim.görüntü kalitesi iyi. mediamarkta denedim. şöyle bi eksiği var 4k filmlerde tam randıman veremiyor. arada donma yapıyor. ancak 8602 modelinde hiç donma kasma yapmadı. genel olarak işlemci ve p5 görüntü motoru aynı iki cihazda da var. acaba yazılım güncellemesiyle düzelir mi? bilmiyorum.

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
7303 ü beğendim.görüntü kalitesi iyi. mediamarkta denedim. şöyle bi eksiği var 4k filmlerde tam randıman veremiyor. arada donma yapıyor. ancak 8602 modelinde hiç donma kasma yapmadı. genel olarak işlemci ve p5 görüntü motoru aynı iki cihazda da var. acaba yazılım güncellemesiyle düzelir mi? bilmiyorum.
7303 e ben aldıktan sonra 3 güncelleme geldi. En son yazılım 105.000.215.003 aklınızda olsun.

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
Şu anda 55pus7303 3.900 e veriliyor.geri ödeme kampanyasi devam ediyorsa.3.600 e gelir.kusura bakmayın fanatiklik yapicam almayanın aklına şaşarım

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
LİMAN LİMAN,
Hocam yeni güncelleme gelmiş ama bakamadım.bilginiz varmı neler yapilmis
Son güncelleme ile;
- Supports NRTV requirements for 7xxx
- Fix for eUM and translation issues
- Fix for HDMI/CEC/ARC issues