Bir süre önce belirtiğim bu durumla ilgili olarak servis merkeze bildirim yapacağız demişti, dün yeni yazılım geldi ve yazılımda " Fix for audio multichannel, DTS-HD and echo sound from TV and HDMI " iyileştirme yapılmış görünüyor.İncelemeye bir ek yapayım:
Menü, ayarlar, ses ayarları içinde gelişmiş seçeneği altında DTS TRUVolume özelliğini aktif ettiğimde tatmin edici bir ses efekti alıyorum ancak TV kapanıp tekrar açıldığında devre dışı kalıyor, tuhaf olan ise menüye girdiğimde aktif görünüyor, tekrar okey lediğimde devreye giriyor. TV'yi yeniden kurup denedim sonuç değişmedi, Philips'i aradım yazılım güncel mi diye kontrol ettik, güncel. Servis yönlendirdi, bakalım neden yapıyormuş.
LİMAN, merhaba,
10 yıldır philips 32pfl7603 serisi lcd tv kullanıyorum gayet memnunum .şimdi 55 inç 4k bakıyorum 7503 ile bunun arasında kaldım.zannedersem 10bit 8bit ve yenileme hızı farkı var. açıkçası uygunada almak istiyorum.ne dersin 7303 yeterlimidir.philipsten başka tv düşünmüyorum
Hocam bu arada tv ips panelmiydi yandan filan bakımca renk kaybı yapıyor mu?Her ikiside 50hz. 7503 kenar led aydınlatma, 7303 direk led. Beklentileriniz nedir bilemem, kendi adıma cevap verirsem, ben TV'den memnunum.
Son kararı her iki TV'yi de test edip verin.
7303 VA panel.Hocam bu arada tv ips panelmiydi yandan filan bakımca renk kaybı yapıyor mu?
TPV nin 7xx serileri VA/IPS olarak iyidir
Büyük ebat da VA küçük ebat da IPS tercih edin!
Piyasa da şu anda en düzgün IPS panelleri TPV üretiyor;bana göre kötünün iyisi ama
diğerlerine göre TPV biraz daha iyi
Resim işleme+Natural resim üretimin de bu herifler oldukça iyiler!
Adam Samy ye bakıyor sonra da TPV ye bakınca,bu yaramaz diyor
Adam ben "vividçiyim" demiyor,kalkıp bu yaramaz abi diyor yaw
abi yaramıyorsa gidip direk Samy alın sakın başka panellere filan bakmayın!
LİMAN, Hocam güncel olarak şuan memnumusunuz bende almayı düşünüyorum hazır geri ödeme kamoanyasıda varken siz geri ödemenizi aldınız mı bu arada?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet, memnunum.LİMAN, Hocam güncel olarak şuan memnumusunuz bende almayı düşünüyorum hazır geri ödeme kamoanyasıda varken siz geri ödemenizi aldınız mı bu arada?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.