Philips 55Pus7303 inceleme

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Abi adam satıcı olsun ama delikanlı gibi çıkıp satıcıyım derse başımın üstünde yeri vardır!
zaten ben panel bölümünde çoğu insanı veya TF de çok zengin ettim yaw!

Çakallık ile iş yapan adama da anında küfür ederim! üstelik bunu da aleni yazarım!
PM den yazmam!

DH de benim kadar CEZA alan yok yaw sabıka kaydım defterle sığmıyor benim:hoba1
Tam 11 sene tuttular sonra şutladılar beni hem oradan hem de TF den ve diğer bir alay yerden
yaw bunlar bilgi forumu filan değil kardeşim pazarlama forumlarıdır!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Bu serinin 49 u yok 50 var, Teknosa mağazalarına ben bu modeli aldıktan sonra geldi, inceleme sitelerinde VA olarak geçiyor ancak canlı görmedim.
HDMİ'den başka cihaz bağlı değil, evet TV'yi Vu+ dan izliyorum.
Görüntü ayarları Kişisel, Renk 63, Kontrast 87 (Standart mod da 85 di), Keskinlik 7, Parlaklık 49, Gelişmiş ayarlar ise; Renk geliştirme "Orta", Renk sıcaklığı Normal, Kontrast Modu "Normal", Keskinlik "Ultra resolution "açık" (Standart) şeklinde.

Benim bildiğim 49" da vardır ama her ebatı firmalar getirmiyor arada atladıkları oluyor!
50 ler yaramaz 50Hz aslında 55 de olmaz ama oluyor şimdi!
50Hz en güzel 42/43 de olur 47 de bile 100 ister yaw herifler maliyeti indirmek adına bir sürü çakalık yapıyorlar!

TPV ana üretici olarak bir tek OLED lere son 3 yıldır ağırlık veriyor ve çok da iyiler!
8xx serisi LED ler bile aman aman değildir üstelik de çok pahalı yaw adam gider Sony alır o zaman!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383

Avrupa/Philips için tüm bilgiler burada dır!!!

Bu Blog Hollanda ların dır,her bir şeyi yazarlar buradan! yazılım v.s dahil!

TPV paneliniz varsa burayı takip edin!

UYARI;oldu da bir yeni yazılım gördünüz,size ait seriye ait,ancak sakın üstüne balıklama atlayıp da
USB ye atıp buradan panele yüklemeye çalışmayın(zaten çalışmaz) bekleyin ve TPV/Türkiye den Destek
kısmına girip oradan bakın yazılım durumuna!
Ancak yazılım Auto da durursa(ON olursa v.s)panel kendisi görür ve yükler!

Siz USB den yazlım çıktı diye yüklemeyin! bir kaç gün bekleyin çünkü Avrupada yazılım çıkıyor
ama panel yükleme sistemi bir kaç gün gecikmeyle olur,Servere hemen yüklemiyorlar,acele yok!

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54

Avrupa/Philips için tüm bilgiler burada dır!!!

Bu Blog Hollanda ların dır,her bir şeyi yazarlar buradan! yazılım v.s dahil!

TPV paneliniz varsa burayı takip edin!

UYARI;oldu da bir yeni yazılım gördünüz,size ait seriye ait,ancak sakın üstüne balıklama atlayıp da
USB ye atıp buradan panele yüklemeye çalışmayın(zaten çalışmaz) bekleyin ve TPV/Türkiye den Destek
kısmına girip oradan bakın yazılım durumuna!
Ancak yazılım Auto da durursa(ON olursa v.s)panel kendisi görür ve yükler!

Siz USB den yazlım çıktı diye yüklemeyin! bir kaç gün bekleyin çünkü Avrupada yazılım çıkıyor
ama panel yükleme sistemi bir kaç gün gecikmeyle olur,Servere hemen yüklemiyorlar,acele yok!
Aynen öyle yaptım, internet bağlantısında kendi gördü ve yükledim.
Bu arada, 100hz panellerin (8602, LG800v, samsung) futbol videolarında ya da görüntülerinde nasıl falso verdiğini gördüğümden ki kontrast olarak bazıları bunun yanına yaklaşamadı o nedenle bu modele karar verdim.

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan:ok İnceleme için teşekkürler, iyi kötü hepimiz bu şekilde yapsaydık şimdiye kadar, bazı şeyleri çoktan aşmıştık:polis Bu konuda amazon müşteri yorumlarını tek geçiyorum, adamlar 3 ay 6 ay sonra bile dönüp, ürün hakkında artı ve eksilerini yapıştırıyorlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan:ok İnceleme için teşekkürler, iyi kötü hepimiz bu şekilde yapsaydık şimdiye kadar, bazı şeyleri çoktan aşmıştık:polis Bu konuda amazon müşteri yorumlarını tek geçiyorum, adamlar 3 ay 6 ay sonra bile dönüp, ürün hakkında artı ve eksilerini yapıştırıyorlar.

Aynen olması gereken de o zaten, u nedenle gerek yazılım kullanıcıları, gerekse ürün kullanıcılarını hep sonradan da bilgi vermeleri üzerine bizi unutmamaya davet ediyorum :))

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Bugün Teknosa da,bazı Vestel panellere bakmam için gittiğim de,TPV den dikkatimi çeken bir panel oldu
55/7502 IPS panel dir bu seri ancak resim kalitesini oldukça beğendim,IPS in hakkını veriyor!
Contrast haliyle falso dur IPS ler de ancak yine de güzel resim veriyor,bence bir bakın bu panele

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bugün Teknosa da,bazı Vestel panellere bakmam için gittiğim de,TPV den dikkatimi çeken bir panel oldu
55/7502 IPS panel dir bu seri ancak resim kalitesini oldukça beğendim,IPS in hakkını veriyor!
Contrast haliyle falso dur IPS ler de ancak yine de güzel resim veriyor,bence bir bakın bu panele
Can abi bu mesajını sık kullanılanlarıma ekledim :ok

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
LİMAN LİMANDH deki zamzung cular hemen iş başı yapmışlar hocam.. :)))

Çakallarla mücadelem sürecek, biz burada bu işi hakkıyla bilen insanlar var diye geldik. İyiki de geldik. Dh deki o bölümde yazan bazı şarlatanlara takılmayın fazla. Gerçeklerin konuşulduğu forum sitesi burası. Dikkate almamak gerek, biz işimize bakalım:ok Zaten az biraz aklı çalışan o sayfada kimin ne olduğunu anlar bir kaç takıldıktan sonra.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw sallayın geçin malum yeri ve dahi orada ki bazı satıcı tipli haybecileri,siz takılmayın bunlara
ben hepsine geçmişte çok güzel geçirmiştim lafımı da ve dahi açık ev adresimi de yazmıştım
cesareti olan çıksın karşıma diye,herifler de ne bilgi ne de cesaret v.s vardır "zaten amaçları" da belli yaw

++

TPV 7803;henüz çıplak gözle gören olmadı(Avrupa da)!! hele bir çıksın ve bize de düşsün o zaman
anlarız ne mal olduğunu! ben umutluyum ama hayal kırıklığı da olabilir bunu son 15 yıl içinde ben çok
gördüm,efsane olan serileri de vardı rezil serileri de vardı v.s

Geçmişte TF/DH/TürkF v.s yerler de yazarken o zaman Philips de LGE ile evliydi ki bunu da hala çoğu
insan TR de bilmez! bazı seriler çıkardı

örnek;

HiEnd 9xx serisi;hayal kırıklığı olurdu ama bazıları da çok sıkı derecede iyi olurdu gibi!
HiEnd in bir altı olurdu genel de 8xx serisi diye geçerdi bu da tam aksine en stabil ve sıkısı çıkardı!

Bunun da bir altı olurdu 7xx serisi gibi bazen 8/9 dan da daha sıkı ve stabil çıkar dı gibi bir "Philips"
mazisi yaşadık!!
Bugün de işi devralan TPV de yaklaşık aynı gibi gidiyor hatta gibisi bile fazla olur!

Üreticiyi tanıma dan,geçmişini bilmeden ve de serileri farkını v.s bilme den bir alay insanlar da
özellikle TF/HD de adeta sözbirliği etmişçesine sallayıp dururlardı;ben da bunların alayına sallardım!

ülen önce işi öğrenin işi!!!

Bilmemek ayıp değil ki-ama öğrenmemek ayıp! buun da geçtim;bilmeden atıp-tutmak ona bunu şunu al demek
v.s günahtır be günah,bunu demek için ya malı alıp kullanacaksın sonra uzman olacaksın sonra belli bir altyapın
olacaktır v.s v.s

Ama çakal satıcı veya firma elemanı olursan bunları olmaya da hiç gerek yoktur,salla gitsin anasını satayım!
Ben telefonlar dan hiç anlamam hatta kullandığım telefonu bile bilmem yaw,PC den bir bok çakmam
ama gelip de ahkam kesmem,sorarım öğrenirim v.s

Hadi iyi seyirler şimdi bu kadar traş yeter:clap

Geri
Üst Alt