yaw sallayın geçin malum yeri ve dahi orada ki bazı satıcı tipli haybecileri,siz takılmayın bunlara
ben hepsine geçmişte çok güzel geçirmiştim lafımı da ve dahi açık ev adresimi de yazmıştım
cesareti olan çıksın karşıma diye,herifler de ne bilgi ne de cesaret v.s vardır "zaten amaçları" da belli yaw
++
TPV 7803;henüz çıplak gözle gören olmadı(Avrupa da)!! hele bir çıksın ve bize de düşsün o zaman
anlarız ne mal olduğunu! ben umutluyum ama hayal kırıklığı da olabilir bunu son 15 yıl içinde ben çok
gördüm,efsane olan serileri de vardı rezil serileri de vardı v.s
Geçmişte TF/DH/TürkF v.s yerler de yazarken o zaman Philips de LGE ile evliydi ki bunu da hala çoğu
insan TR de bilmez! bazı seriler çıkardı
örnek;
HiEnd 9xx serisi;hayal kırıklığı olurdu ama bazıları da çok sıkı derecede iyi olurdu gibi!
HiEnd in bir altı olurdu genel de 8xx serisi diye geçerdi bu da tam aksine en stabil ve sıkısı çıkardı!
Bunun da bir altı olurdu 7xx serisi gibi bazen 8/9 dan da daha sıkı ve stabil çıkar dı gibi bir "Philips"
mazisi yaşadık!!
Bugün de işi devralan TPV de yaklaşık aynı gibi gidiyor hatta gibisi bile fazla olur!
Üreticiyi tanıma dan,geçmişini bilmeden ve de serileri farkını v.s bilme den bir alay insanlar da
özellikle TF/HD de adeta sözbirliği etmişçesine sallayıp dururlardı;ben da bunların alayına sallardım!
ülen önce işi öğrenin işi!!!
Bilmemek ayıp değil ki-ama öğrenmemek ayıp! buun da geçtim;bilmeden atıp-tutmak ona bunu şunu al demek
v.s günahtır be günah,bunu demek için ya malı alıp kullanacaksın sonra uzman olacaksın sonra belli bir altyapın
olacaktır v.s v.s
Ama çakal satıcı veya firma elemanı olursan bunları olmaya da hiç gerek yoktur,salla gitsin anasını satayım!
Ben telefonlar dan hiç anlamam hatta kullandığım telefonu bile bilmem yaw,PC den bir bok çakmam
ama gelip de ahkam kesmem,sorarım öğrenirim v.s
Hadi iyi seyirler şimdi bu kadar traş yeter