merhaba, dün itibariyle dokuz yıllık fhd LG'mizi, mediamarkttan aldığımız Philips 50PUS7303 va panel android ile değiştirmiş olduk. 49" sony 49XE7077 , lg 49SJ800V ve philips arasında seçim yapmıştım. sorunsuz hızlı bir kurulum sonrası tv üzerinden yazılımı güncelledim. Eskiden beri ambilight olayı ilgimi çekerdi, gerçekten ayrı bir keyif sunuyor. youtube videosu ile 4K seyir performansına baktık beğendik. digiturk HD kanalları gezdim, dünya kupası futbol maçına (top görünüyor!) baktım. bir kaç basit ayarla renkler ve netlik süper oldu.
diğer taraftan geniş yan açılarda renkler soluklaşıyor haliyle. akıllı kumandasına dakikada alışamadım ama sorun da görmedim, sesli kontrol ve arkasında klavye olması güzel. fiyat performans olarak memnunum.
not: bir arkadaş sormuş, philips firsatayaginageldi kampanyasının ödemesi iki ay sonra oluyor.
diğer taraftan geniş yan açılarda renkler soluklaşıyor haliyle. akıllı kumandasına dakikada alışamadım ama sorun da görmedim, sesli kontrol ve arkasında klavye olması güzel. fiyat performans olarak memnunum.
not: bir arkadaş sormuş, philips firsatayaginageldi kampanyasının ödemesi iki ay sonra oluyor.
Son düzenleme: