Philips 55Pus7303 inceleme

S Çevrimdışı

storbist

Yeni Üye
21 Haz 2018
2
46
merhaba, dün itibariyle dokuz yıllık fhd LG'mizi, mediamarkttan aldığımız Philips 50PUS7303 va panel android ile değiştirmiş olduk. 49" sony 49XE7077 , lg 49SJ800V ve philips arasında seçim yapmıştım. sorunsuz hızlı bir kurulum sonrası tv üzerinden yazılımı güncelledim. Eskiden beri ambilight olayı ilgimi çekerdi, gerçekten ayrı bir keyif sunuyor. youtube videosu ile 4K seyir performansına baktık beğendik. digiturk HD kanalları gezdim, dünya kupası futbol maçına (top görünüyor!) baktım. bir kaç basit ayarla renkler ve netlik süper oldu.

diğer taraftan geniş yan açılarda renkler soluklaşıyor haliyle. akıllı kumandasına dakikada alışamadım ama sorun da görmedim, sesli kontrol ve arkasında klavye olması güzel. fiyat performans olarak memnunum.

not: bir arkadaş sormuş, philips firsatayaginageldi kampanyasının ödemesi iki ay sonra oluyor.

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

gilamaniac

Yeni Üye
22 May 2018
16
44
Arkadaşlar genel olarak memnunsunuz herhalde 55 inchi para iadesi düşünce 3700 e geliyor ve almayı düşünüyorum
Normal hd yayında ve film izlerken takılma vs oldu mu acaba ? Smartında netflix var mı ?

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
Arkadaşlar genel olarak memnunsunuz herhalde 55 inchi para iadesi düşünce 3700 e geliyor ve almayı düşünüyorum
Normal hd yayında ve film izlerken takılma vs oldu mu acaba ? Smartında netflix var mı ?
Arkadaşım durman hata.kumandasında koskoca netflix tuşu var.

S Çevrimdışı

storbist

Yeni Üye
21 Haz 2018
2
46
benim tv 50" olanı şu bir haftalık süreçte evde herkes fazlasıyla memnun.
digiturk yayını, netflix ve usb'den izlediğim hd filmelerde takılma donma vs sorun yaşamıyoruz.
bu arada gg da mmarkt ürünü an itibariyle 3599'a %5 yaz indirimiyle 3419 TL. +75 maxipuan ve 200 tl gg hediye çeki veriyor üstüne firsatayaginageldi'yi de koyarsanız. gayet cazip bir fiyata gelmiş olur.

G Çevrimdışı

gilamaniac

Yeni Üye
22 May 2018
16
44
55 ekranının siparşini bugün verdim. Netten olunca endişeliyim umarım bir sıkıntı cıkmaz

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
55 ekranının siparşini bugün verdim. Netten olunca endişeliyim umarım bir sıkıntı erviscıkmaz
Sıkıntı olmaz.kargoyu alırken kutuya bak hasar varmi felan.bantını bile açma servis çağır onlar kursun.sonra philips web sayfasına üye olup tv yi kaydettir.hayırlı olsun.geri ödeme kampanyasinı unutma

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
benim tv 50" olanı şu bir haftalık süreçte evde herkes fazlasıyla memnun.
digiturk yayını, netflix ve usb'den izlediğim hd filmelerde takılma donma vs sorun yaşamıyoruz.
bu arada gg da mmarkt ürünü an itibariyle 3599'a %5 yaz indirimiyle 3419 TL. +75 maxipuan ve 200 tl gg hediye çeki veriyor üstüne firsatayaginageldi'yi de koyarsanız. gayet cazip bir fiyata gelmiş olur.

Let's _be_ honest Let's _be_ honest

S Çevrimdışı

stevennaughton

Yeni Üye
29 Haz 2018
34
29
Merhaba hocam,öneriler kısmında da sordum ama gelip buraya da sormak istedim.7303,7502 ile aynı fiyatta.Sizce bir üst modeli almam daha avantajlı olmaz mı ? Yoksa fiyatı biraz daha yükseltip 7803'mü alayım ?

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Merhaba hocam,öneriler kısmında da sordum ama gelip buraya da sormak istedim.7303,7502 ile aynı fiyatta.Sizce bir üst modeli almam daha avantajlı olmaz mı ? Yoksa fiyatı biraz daha yükseltip 7803'mü alayım ?
Daha önce bu tip soruyu cevaplamıştım...
7303 VA panel, panel yenileme 50hz , direk led
7502 İps panel görünüyor, kenar led, panel yenileme 100hz
7803 Va panel, kenar led, 50hz
Bu noktada canlı görüp karşılaştırma yapma imkanınız varsa daha doğru karar vermiş olursunuz.

S Çevrimdışı

stevennaughton

Yeni Üye
29 Haz 2018
34
29
Daha önce bu tip soruyu cevaplamıştım...
7303 VA panel, panel yenileme 50hz , direk led
7502 İps panel görünüyor, kenar led, panel yenileme 100hz
7803 Va panel, kenar led, 50hz
Bu noktada canlı görüp karşılaştırma yapma imkanınız varsa daha doğru karar vermiş olursunuz.
kenar led ve direk led arasındaki fark nedir acaba ?

Geri
Üst Alt