Philips 55Pus7303 inceleme

G Çevrimdışı

gilamaniac

Yeni Üye
22 May 2018
16
44
Tv yi aldım ilk izlenimim genel olarak olumlu ben bütçemi aşmamal adına 3500 e maşettim yolsa daha iyi 5000-6000 e ne drtvler var tabiki

Benim icin olumlu yanları
1-Tabiki amblight
2-Ps4 pro da hdr ve 4k yı kendi tanıdı otomatik ve son cıkan oyunlarda performans takılma sıkıntısı yasamadım . Cok hassas gözü olan biri değilim ama bir sorun yaşamadım
3-Samsung FHD den geçtim canlı renklere alışığım ama bu tvde de Canlı modunda aynı renkler yakaladım ki canlı sevmeyenler standart mod ile bile memnun kalırlar bence
4-Smartı şuan için iyi tek tuşla netflix başlıyor browserı yavaş geldi ama genl hızdan memnunhm
5-Kendi alıcısıyavaş ama bence güzel kanal sıralama yok ama favori yapıyorsunuz ki bu bence daha hoş bir özellik ç t çöp kanalla ığraşmıyorsunuz
6-Sesi kuvvetli genelde 19-20 de ayarlı bende

Olumsuzluk
1- Kumanda ağır ve algılaması samsıng gibi iyi değil ayrıca aydınlatması da yok
2-Cok parlıyor gerçi tam karşısında cam var ama yine de prlaması fazla
3-Duvara astığım için her ne kadar yanda olsada usbleri vs takmak pratik değil
4-Bu gerçi bu tvnin sorunu olmaybilir ama ekran büyüdüğü için eskiden net gelen 720p blueray rip filmler suanda kalitesiz görünüyor

Aklıma ilk gelenler bunlar ayrıca kurulum ücretsiz ama duvara astırmak icin 50 tl aparat parası aldılar ki dışardada çoğu aparat bu fiyat oldugu icin servisten temin ettim

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Tv yi aldım ilk izlenimim genel olarak olumlu ben bütçemi aşmamal adına 3500 e maşettim yolsa daha iyi 5000-6000 e ne drtvler var tabiki

Benim icin olumlu yanları
1-Tabiki amblight
2-Ps4 pro da hdr ve 4k yı kendi tanıdı otomatik ve son cıkan oyunlarda performans takılma sıkıntısı yasamadım . Cok hassas gözü olan biri değilim ama bir sorun yaşamadım
3-Samsung FHD den geçtim canlı renklere alışığım ama bu tvde de Canlı modunda aynı renkler yakaladım ki canlı sevmeyenler standart mod ile bile memnun kalırlar bence
4-Smartı şuan için iyi tek tuşla netflix başlıyor browserı yavaş geldi ama genl hızdan memnunhm
5-Kendi alıcısıyavaş ama bence güzel kanal sıralama yok ama favori yapıyorsunuz ki bu bence daha hoş bir özellik ç t çöp kanalla ığraşmıyorsunuz
6-Sesi kuvvetli genelde 19-20 de ayarlı bende

Olumsuzluk
1- Kumanda ağır ve algılaması samsıng gibi iyi değil ayrıca aydınlatması da yok
2-Cok parlıyor gerçi tam karşısında cam var ama yine de prlaması fazla
3-Duvara astığım için her ne kadar yanda olsada usbleri vs takmak pratik değil
4-Bu gerçi bu tvnin sorunu olmaybilir ama ekran büyüdüğü için eskiden net gelen 720p blueray rip filmler suanda kalitesiz görünüyor

Aklıma ilk gelenler bunlar ayrıca kurulum ücretsiz ama duvara astırmak icin 50 tl aparat parası aldılar ki dışardada çoğu aparat bu fiyat oldugu icin servisten temin ettim

Kumanda pili orijinal pil ise çabuk tükeniyor, kontrol ediniz, ayrıca kumanda yazılımını güncellemeyi unutmayınız.

Y Çevrimdışı

yldrm

Yeni Üye
26 Haz 2018
13
48
arkadaşlar ben dsmart modül kullanıyorum. bazı kanallar çıkmadı elle eklemek istedim manual ekleme pasif durumda. birde philips uygulama galerisne girmek istediğimde sürrekli oturum açılıyor diyor başka bir numara yok. bu ili sorunu nasıl aşabilirim. 50pus 7303

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
arkadaşlar ben dsmart modül kullanıyorum. bazı kanallar çıkmadı elle eklemek istedim manual ekleme pasif durumda. birde philips uygulama galerisne girmek istediğimde sürrekli oturum açılıyor diyor başka bir numara yok. bu ili sorunu nasıl aşabilirim. 50pus 7303

Türksat uydu aratılırken ekrana paket listesi ve salt Türksat (benzeri ) yazı geliyordu, Türksat seçildiğinde uydunun tamamı kanal listesinde görünüyor.
TV'nin kendi uydu alıcısını kullanmıyorum ancak deneme amaçlı 4 uydulu (Türksat, Hotbird, Sirius, Astra 19) sistemimi taratmıştım ve çok kısa bir sürede taradığını görmüştüm.
Uygulama galerisi ile ilgili; smart özelliğini kullanan biri değilim (uydu alıcım bu işi yaptığından), Android sitemlerde uygulama galerisine (Google Play) girebilmek için "Google" da oturum açmak gerekiyor biliyorsunuz, Philips uygulama galerisi için benzer durum olabilir mi?

Y Çevrimdışı

yldrm

Yeni Üye
26 Haz 2018
13
48
işte philips uygulama galerisinde oturum açılamıyor sorun orda. sözleşmeyi vs kabul edebileceğim oturum açabileceğim kısma ulaşamıyorum. sunucuya ulaşılamıyor

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
işte philips uygulama galerisinde oturum açılamıyor sorun orda. sözleşmeyi vs kabul edebileceğim oturum açabileceğim kısma ulaşamıyorum. sunucuya ulaşılamıyor
TV ilk kurulum sırasında Google da hesap açma (kullanıcı adı şifre v.s) işlem ekranları vardır, bu işlemleri yapmış mıydınız? Bu arada yazılım güncel mi, son olarak Tv yi yeniden kurmayı deneyin. Dikkat: TV yeniden kurulduğunda tüm ayarlar v.s sıfırlanıyor!

Y Çevrimdışı

yldrm

Yeni Üye
26 Haz 2018
13
48
üstadım iki gündür izinliyim ve evdeyim işsizlikten tvyi ele aldım. yazılım güncellendi tv en az 5 kez yeniden kuruldu. açılış sırasında google hesabı girildi. philips smart hesabına girmeye çalıştığımda oturum açılıyor ekranı 15 dk kadar duruyor sonra sunucuya erişilemedi hatası veriyor. Akşam modemi restledim yeniden kurdum ve firewallı kapattım. başka yapacak ne kaldı bilemiyorum. tvyi internetten güncellemiştim şimdide yazılımı usb ye indiririyorum usb den kuracağım birde.

Y Çevrimdışı

yldrm

Yeni Üye
26 Haz 2018
13
48
bu arada eklemem gerek sanırım androidte sıkıntı yok philips uygulama galerisine giriş yapamıyorum

S Çevrimdışı

slayttan

Yeni Üye
8 Mar 2018
31
Can Bey iyi geceler 6 yıl önce sizin tavsiyenizle Toshiba 55SV685 almıştım. çok memnun kaldım. artık 4k geçeyim diyorum. benim için panelin kalitesi önemli özellikle FİLM izlemek ve maç seyretmek için bir TV alıcam. Philips,sony arasında kaldım. mesela sony 55XF9005 nasıldır. önerebileceğiniz özel bir model varmıdır. bütçem 6000-7000 civarı çıkabilirim. şimdiki panellerde Toshiba 55 SV 685 kalitesini pek göremedim. bana onun ayarında bir TV tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Teşekürler

Tam bende yazacaktım tıpatıp yazdıklarınızı ki, sizin yazdığınızı ve can hocaya sorduğunuzu gördüm.

Bende yanıt bekliyorum.

Geri
Üst Alt