Philips 55Pus7303 inceleme

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Teşekkür ederim bilgi için.
Siz Sony XF9005 mi aldınız?
Eğer aldıysanız ne kadara ve nereden aldınız?

Çünkü fiyat epey yüksekmiş.
benim alabileceğim aralık 3000-3500 olacak.

SONY 55XF9005 55'' 139 CM 4K UHD ANDROID SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI
7,499 TL

Tşk tekrar
N11'den 6850 TL'ye almıştım. kardeş 3000-3500 civarında bu kalitede TV maalesef bulma şansınız yok.

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Philips 7303 e göre +'ları mutlaka vardır.
Acaba bariz + lar nedir aldığınız cihazda?
Tşk.
Buradan aradaki farkı görebilirsiniz. Ben full HD model sony kdl-55w805c kullanıyorum ve Sony gerçekten görüntüde çok kaliteli işler çıkarmış. Özellikle TV seçerken panelin 100 Hz olması ve gerçek görüntü vermesine özel göstererek seçim yaptım.

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
N11'den 6850 TL'ye almıştım. kardeş 3000-3500 civarında bu kalitede TV maalesef bulma şansınız yok.

Hayırlı olsun güzel bi tv almışsınız. Bende sony TV kullanıyorum ama kanal geçişleri beni kanser edecek. O nasıl menüdür aşağıda çıkıyor soldan sağa doğru kanallar. Yıllardır yukarıdan aşağı alışan birisi olarak 1 yıldrı hala alışamadım kanallara. Acaba bu modelde de böyle mi geçişler.

S Çevrimdışı

slayttan

Yeni Üye
8 Mar 2018
31
Buradan aradaki farkı görebilirsiniz. Ben full HD model sony kdl-55w805c kullanıyorum ve Sony gerçekten görüntüde çok kaliteli işler çıkarmış. Özellikle TV seçerken panelin 100 Hz olması ve gerçek görüntü vermesine özel göstererek seçim yaptım.

İlginize teşekkür ederim.
Belirttiğiniz linkten daha önce bakmıştım:)

Ben sadece fiili olarak cihazı kullanmış ve bilen arkadaşlar vardır, belki birkaç kelam ederler diye yazdım:)

Can hoca (Albani) önermiş bu cihazı, mutlaka iyidir zaten (Sony 55xf9005)
Ama tabi dediğim gibi, 6-7 bin TL civarı çok yüksek rakamlar.

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
İlginize teşekkür ederim.
Belirttiğiniz linkten daha önce bakmıştım:)

Ben sadece fiili olarak cihazı kullanmış ve bilen arkadaşlar vardır, belki birkaç kelam ederler diye yazdım:)

Can hoca (Albani) önermiş bu cihazı, mutlaka iyidir zaten (Sony 55xf9005)
Ama tabi dediğim gibi, 6-7 bin TL civarı çok yüksek rakamlar.

Şahsi fikrim bu TV lere bu kadar para verilmez. geçen sene Sony 55XE8505 modelini alacaktım 4200 TL idi. Sonra birden zam geldi 4700 TL oldu o an vazgeçtim 4K TV den. Nasıl olsa hala 4K yayınımız yok dedim. Kaliteli bi fullHD model alıp ihtiyacımı giderdim.

Yanlış anlamayın bu piyasada en iyidi diye birşey yok her yıl teknolji yeni özellikler çıkartıp TV ekleniyor. Yani bugun en iyisi diye aldığım TV belki 4 sene sonra eski sayılacak. O yüzden ihtiyacınızı karşılasın yeter. Tabi belli kriterleriniz de olmalı. Ben Gerçeğe yakın görüntü ve yenileme hızı 100 Hz olarak tv aramıştım.

S Çevrimdışı

slayttan

Yeni Üye
8 Mar 2018
31
Şahsi fikrim bu TV lere bu kadar para verilmez. geçen sene Sony 55XE8505 modelini alacaktım 4200 TL idi. Sonra birden zam geldi 4700 TL oldu o an vazgeçtim 4K TV den. Nasıl olsa hala 4K yayınımız yok dedim. Kaliteli bi fullHD model alıp ihtiyacımı giderdim.

Yanlış anlamayın bu piyasada en iyidi diye birşey yok her yıl teknolji yeni özellikler çıkartıp TV ekleniyor. Yani bugun en iyisi diye aldığım TV belki 4 sene sonra eski sayılacak. O yüzden ihtiyacınızı karşılasın yeter. Tabi belli kriterleriniz de olmalı. Ben Gerçeğe yakın görüntü ve yenileme hızı 100 Hz olarak tv aramıştım.

Benim de kriterim öncelik olarak RESİM KALİTESİ, LOCAL DIMMING, SİYAHLAR ve MOTİON (HERTZ konusu) görüntünün akıcı olmasını önemsiyorum.

Mesela kullanmış olduğum Toshiba 55SV685 model TV'de Akıcılık yok. Yani taramalı/titremeli oluyor sahnelerin çoğu. Gerçek Hertz değerinden veya motion özelliğinin olmamasından kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Ama bu işi Philips çok iyi yapıyor. (Perfect Natural Motion - Perfect Pixel HD engine ve Motion özellikleri)

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Benim de kriterim öncelik olarak RESİM KALİTESİ, LOCAL DIMMING, SİYAHLAR ve MOTİON (HERTZ konusu) görüntünün akıcı olmasını önemsiyorum.

Mesela kullanmış olduğum Toshiba 55SV685 model TV'de Akıcılık yok. Yani taramalı/titremeli oluyor sahnelerin çoğu. Gerçek Hertz değerinden veya motion özelliğinin olmamasından kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Ama bu işi Philips çok iyi yapıyor. (Perfect Natural Motion - Perfect Pixel HD engine ve Motion özellikleri)
Kardeş 3-4 ay içinde iki tane TV aldım sattım. samimiyetle söylüyorum 55SV685 kıymetini bil. şu anki TV'ler belki biraz parlaklık olarak iyi ama panel kalitesi olarak Toshibanın yanına yaklaşamıyorlar. oyun benim ilgi alanım değil ama Film ve uydu yayını izleme de SV çok iyi

K Çevrimdışı

Kem5844

Yeni Üye
28 Tem 2018
1
37
Sa. Bunu sormak icin uye oldum alirsam buradan tecrübelerimi paylaşırım. Pus7303 ile pus7803 arasibdaki farklar nelerdir. Vatanbilgisiyardan baktim birisine 3950 diğerine 4800 dediler cok fiyat farkı var. Aslinda 7303 aldim eve kuruldu anlaşmam sorun cikarsa iade ederim seklindeydi. Ekranin tam ortasinda bir adet ölü piksel nedeniyle iade ettim. 7803 ün Panel farklı onun haricinde özellik olarak hiçbir fark göremedim. Epey.com dan arastirdim sanki aynilar. Mağazadakiler biri 8 bit diğeri 10 bit ve işlemci farklı dediler. Bilen arkadaşlar tüm farklarını yazarsa almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

S Çevrimdışı

slayttan

Yeni Üye
8 Mar 2018
31
Kardeş 3-4 ay içinde iki tane TV aldım sattım. samimiyetle söylüyorum 55SV685 kıymetini bil. şu anki TV'ler belki biraz parlaklık olarak iyi ama panel kalitesi olarak Toshibanın yanına yaklaşamıyorlar. oyun benim ilgi alanım değil ama Film ve uydu yayını izleme de SV çok iyi
%100 haklısınız toshy SV685 konusunda.
Ben çok memnunum.
Bir tek 4K değil:)
Ve tabi hertz yüksek olsaymış süper olurdu.

S Çevrimdışı

slayttan

Yeni Üye
8 Mar 2018
31

Hocam bu arada SV685den iyi mi bu panel/tv?
SONY 55XF9005 55'

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Arkadaşlar, konu başlığı 55pus7303 inceleme, diğer marka modelleri "Televizyon Tavsiyesi Ana Konu" başlığı altında tartışırsak konu da dağılmamış olur.

S Çevrimdışı

slayttan

Yeni Üye
8 Mar 2018
31
Arkadaşlar, konu başlığı 55pus7303 inceleme, diğer marka modelleri "Televizyon Tavsiyesi Ana Konu" başlığı altında tartışırsak konu da dağılmamış olur.

Kusura bakmayın, haklısınız. Tşk.

Biz de 7303 ü konuşuruz bu konuda:)
Bilader e 7303 aldık. Panel güzel.
Sadece tv'nin kendi uydu alıcısı çok yavaş.

Ayrıca sizde hazır kanal listesi var mı?

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Kusura bakmayın, haklısınız. Tşk.

Biz de 7303 ü konuşuruz bu konuda:)
Bilader e 7303 aldık. Panel güzel.
Sadece tv'nin kendi uydu alıcısı çok yavaş.

Ayrıca sizde hazır kanal listesi var mı?
Hazır kanal listesi sizde uyum problemi yaratabilir (bendeki Türksat, Hotbird, sirius ve Astra 19.2 sıralamasında) o nedenle kendi sisteminize göre tarama yapmanız daha iyi olur.

Geri
Üst Alt