M
maxi_lopez
Yeni Üye
- 10 Ağu 2018
- 19
- 37
Aslında bu PHILIPS markasına özgü bir yaklaşım değil.
Kurumlar, Devletlere kabul ettirebildikleri ölçüde bir çok şeyi KRİTER DAHİLİNDE zırhı altına almaya çalışıyor, en temel sorun bu.
Teknolojisi gereği panellerin HAVA ile irtibatları vardır ve HAVA nın olduğu ortamlarda maalesef yabancı cisimler de olabiliyor.
Kırsal bir bölgede olmam nedeniyle panellerin içerisinden minicik sinekleri temizliyorum çoğu zaman.
Bölge halkı bu sineğe garip bir isim söylüyor ama ben telaffuz edemiyorum, gümücine gibi bir şey diyorlar lakin sineklik tel, sinek kovucu vs fayda etmiyor. Evimin pencereleri sineklikli, Buna rapmen pencere açmamak için klima çalıştırıyorum akşamları serin olmasına rağmen. Klimalı ortamda pencereler kapalı, İnanamazsınız arkadaş yine de tavanda lambanın yandığı yerde mutlaka bu meretlerden oluyor.
Bu meretlerin derdini evde çektiğim yetmezmiş gibi bir de meslek hayatımda çekiyorum zira tüketiciler sizler gibi haklı olarak isyan ediyor. Panellerin polarizer katmanları arasındaki hava ile irtibat, ister istemez toz İS ve bu minicik yaratıkların içeri girmesine neden oluyor, özellikle UV ışık kendilerine büyük bir çekim kaynağı zira evimde LED ampuller kullanıyorum, TV de de led aydınlatma var malumunuz.
Diyeceğim o ki, tozdur girer, önemli olan kurumların yaklaşımlarıdır
Adem Bey cevabınız için çok teşekkürler öncelikle. Demek ki bu bu tarz olaylar olabiliyormuş bunu da öğrenmiş olduk sayenizde. Yine de aklıma takıldı bu kronik bir sorun olabilir mi acaba bu modelde? Ciddi şekilde iade etmeyi düşünüyorum almış olduğum televizyonu. Tabi ki bu arkadaş için üzüldüm fakat yarın bir gün bizim başımıza gelmeyeceği ne malum? Philips'in ürünün arkasında durmaması ise ayrı bir olay...
Eğer iade edersem mu7000 almayı düşünüyorum. Beklentimiz çok yüksek değil. Standart uydu yayınları izlenecek en çok. Sizin tabirinizle ali ayşeyi seviyor vs. gibi diziler Tabi maçta izleyeceğim ve smart özelliklerini de kullanırım zaman zaman. Ne yapmamı önerirsiniz? İade edip başka model mi bakayım yoksa kullanayım mı çok kararsız kaldım. Lütfen bana bir fikir verir misiniz?