H hkn40 Timeshift yöntemi dışında kaydedilen programı converter programlarıyla farklı formatlara dönüştürmeye çalışıyorum mesela dosya 17 mb, işlemler yapılıyor son işlem convert olmuş dosyayı açıyorum 3 mb ve video yok :redface:
Mesela deneme açamlı kaydettiğiim .TS likteki gibidir bunu deneme şansınzı var mı, ve converter yapabilirseniz hangi programla yada açarsanız hangi prgramla söylerseniz sevinirim önemli olan converter yapabilmem :confused:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bigasoft Total Video Converter 6 programı ile MPEG 2 seçeneği kullanılarak mpg formatına çevirebilirsiniz.. Ben gönderdiğiniz TS formatındaki videoyu çevirdim ama kayıtın ilk başları kötü ve video donmuş olmakla beraber son 2 saniyesinde çok az bir hareket vardı... Ancak ses yoktu..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TV den kayıt yapılan videoları PC den TV ye tekrar yansıtarak izlemek isteyen arkadaşlar, videoyu önce MPEG 2 (mpg) formatına daha sonra da Video Container Changer v1.1 programı ile MP4 formatına convert ederek videoya sağ klik yapmak suretiyle TV ye yansıtabilir.. Bu yöntem tüm youtube videoları ve sitelerden indirilen filmler için de geçerlidir..
Son düzenleme: