dosya indirme sitesinde password soruyor.
dosya indirme sitesinde password soruyor.
Tekrar kontrol edebilirmisiniz düzelttim.
Şunu denermisiniz rica etsem.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yine şifre isterse manisa45 şuanki attığımda şifre olmaması lazım
Anakartınızdan kaynaklıyor gibi görünüyor.. Özellikle DLNA Follow TV seçenekleri gibi.. Sanırım PVR ready tetikleyici ve kayıt zamanlaması bunlara bağlı..
Bendeki aşağıdaki resimdeki gibidir.. sizinki farklı.. anakart yapısından olabilir..
Bu da sizinki..
MB140 olan TV de follow ve smart özelliği yok buna mukabil kayıt süresi kalan yayın süresi kadar oluyor.. MB96 olan TVde follow ve smart özelliği var ve süre uzatılabiliyor (yine de tuşlara arka arkaya basılınca programın kalan yayın süresi görülebiliyor.. Sanırım 140 olan bunu otomatik yapıyor.. Yani sizinkiyle aynı.. Aslında değişen birşey yok.. tamamiyle yayın süresi ile ilgili..
Anlıyorum yapacak bir şey yok o zaman :confused: , Bende epg özelliği olmayan diğer kanallarda yayın süresi dikkate almaksızın hep 30 dakika çıkıyor.
Bakalım resimdeki Follow TV kutucuğu tikledim akşam yükleyince herşey belli olur sanırım :
Destek için çok teşekkür ederim.
Az önce baktım,140 olanda kalan yayın süresi gösteriliyor.. Değişik kanallarda denedim..
Yok ya ben bırakıyorum arkadaş :giggle: kafayı yicem yoksa niye niye niye diye :roflmao:
Bugün son olarak şöyle deneyeceğim oluyorsa olur olmuyorsada kendi bilir :unsure: