mehmet toprak
Aktif Üye
- 22 Eki 2018
- 192
- 46
bende regal 7020 var kayıtları hiçbirşey yapmadan direk pc de izleyebiliyorum.
check = kayıt format tipi
type = şifreleme tipi ( kayıtların başka cihazda oynamaması için ne tür şifreleme olacağını soruyor )
mode =kayıt şifreleme modu
limit = adı üzerinde kayıt limiti aktif edilirse 30 dk edilmezse yayın süreci boyunca
copynever = kopyalama yapmaz
backgroundpvr = arkaplan da kayıt
PVR Features ve External Harddisk true yapıp diğerlerinin false kalması işinizi görecektir.Normalde PVR açılması için şu iki dosyanın açık alması yeterli mi?
Benim 17MB211 PVR açık daha önceden yüklemiştim şimdi farkettim sw profili düzenleme programında açtığımda aşağıdaki kutucuklarda işaretli
check = True
type = 0x00000000
mode =0x00000002
limit = True
copynever = True
backgroundpvr = True
Şu haliyle şuan kayıt yapıyor tabi başka yerde izlenmiyor diğerlerini kapatıp sadece
PVR Features ve External Harddisk'i True yapsam ki onlarda True şuan ve diğer pclerdede izlemek için PVR Format Type Check False yapsam yeterlimi?
Yani gereksiz ise PVR Features ve External Harddisk dışındakileri kapatayım.
PVR Features ve External Harddisk true yapıp diğerlerinin false kalması işinizi görecektir.
Normalde Pvr açılması için
Recording Encryption Mode 0x00000002 bunu yani 2 yazanı sıfırlayayım mı? diğerlerini False yaptım. yani kapattım.
Şuan sadece PVR Features ve External Harddisk true ama bu Recording Encryption Mode 0x00000002 olması kafamı karıştırdı.
0x00000000 yapmalısınız ki pc den izleyebilesiniz.
MB211 şasede aşağıdaki gibi ayarlamama rağmen kayıtları pc de izleyemiyorum normalde şifreleme sistemi kalmış olması gerekmiyor mu?