ÖTV KDV Zam Şov

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791

Şuraya bak elin ülkesi bizim yumurtalarda kanserojen madde buluyor. Bakanlığı ve Allah razı olsun imha ediyor. Geri gönderse bize kesin çakarlar yememiz için.
Bunların dilinde ben söyleyim.
Eyyyyy bizim tarım bakanlığı sen ne iş yapıyorsun. Elin tarım bakanlığı yediğimiz yumurtalardan kanserojen madde buluyor. Siz binlerce kişi bakanlıkta napiyorsunuz ..
Asıl bomba onların tespit ettiği yasaklı maddelerin kullanımı bizde serbest :kiskis

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Asıl bomba onların tespit ettiği yasaklı maddelerin kullanımı bizde serbest :kiskis
Bu konuda gerekli açıklamayı diğer konu altına yapmıştım. Hatta etken maddeyi sende çok iyi tanıyorsun Başkan. Nitrofurazon. 😉

Hatta orijinal kaynaktaki yazının çevirisinde özellikle belirttim. "Kanserojen etkisinin olduğu kanıtlanmayan"

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Screenshot_20230718-201644_WhatsApp.jpg
Screenshot_20230718-164930_Chrome.jpg
bu fotografdaki yakit istasyonu almanyada Essen sehrinde tanidik geldi ama emin olmak icin fotografi google da arattim ayni fotograf baska bir alman haber sitesinde kullanilmis haber 2021 yilina ait olsada baslik asagi yukari su sekilde " Essen ( sehrin adi) : Yakit istasyonunda fiyat soku ! Müsteriler cildirdi/sinirlendi "Bunlar kafayi yemis"
kisaca fiyatlarin pahali oldugundan sikayet ediyorlar
su anda fiyatlar tekrar 2021 yilina geri döndü bu arada 1 litre dizel 1.50-1.65 € arasi geziyor
haberin tamami

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu konuda gerekli açıklamayı diğer konu altına yapmıştım. Hatta etken maddeyi sende çok iyi tanıyorsun Başkan. Nitrofurazon. 😉

Hatta orijinal kaynaktaki yazının çevirisinde özellikle belirttim. "Kanserojen etkisinin olduğu kanıtlanmayan"
Elektronik sigaranın da zararları kanıtlanmadı daha zararsız diyorlar o yasaklandı ?
Onu vergi az diye yasakladı beyler para konuşur :haha1

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Çok basit bir örnek vereceğim. Nitrofurazon "Furacin" jenerik isimli topikal antibiyotik merhemdir. Kaçınızın evinde yok?
Bizde merhem olmaz ama nivea arko vs krem vardır onlarda da aynı etken madde var dersin yok desek bile :haha1

Geri
Üst Alt