ÖTV KDV Zam Şov

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Bu konu daha çok uzar 5 sene içinde neler neler yazarız zamlar güncellemeler bitmez :haha1
Ahanda burada yazdıklarımız kalır bu internet dünyasında. Yıllar yıllar sonra biz gittikten sonra. Birileri bu yılları araştırırken neler olduğu neler yaşandığını kaleme döker. Bizi de görür. Neler demişiz neler yaşamışız. Ders çıkarır. Genetik öğreti misali. Üstüne ekler. Hataları eksileri artıları görür. Geliştirir kendini çevresini

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yok yaw, Yeşim Tekstil'den emekli. Emekli olduğunda 8.600 günü vardı.
Kademeli üste eklene eklene artıyordu sonra değişiklik vs oldu hak edilen zamlar verilmedi agiye yılda bir zam gelirken yılda 2 oldu %50 verildi emekliye gelince babayı alırsın dediler.
Sistem çürümüş bitmiş bi şekilde hala ülkeyi yönetiyorlar.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sota Sota,
Bu ve bunun gibi insanlara güvenmek yada ne dediğinin bir önemi yok. Seçime beş kala maaşına yüzde 40 verir. Kendini gene satar. Oyunu onlara verir.
Bilmez ki ekmek 7.5 ise oydan sonra 15 olacak .
Bir ülkede hukuk, adalet demokrasi insan hakları yoksa bunun yerine otorite hukuksuzluk rüşvet yolsuzluk varsa. Böyle göte böyle adamlar gelir .
Toplumda yer alamayan küçük beyinli insanların oy vererek böyle düzeni savunmak işlerine gelir. Çünkü yapacak biseyleri yoktur. Ülke toplum insanlık için hatta ailesi ve çevresi içinde. Oy onun için bu şeyleri yapanları cezalandırma yöntemi onları böyle yaparak kendisiyle bir görüyor. Egosunu tahmin ediyorlar. Daha da kötü olsa ülke gene akp ye oy verirler
Sosyal medya yasası çıktı fazla yazmayalım eleştirmeyelim diye şimdi bunları derleyip bizi mahkeme kolidorlarında süründürmesinler :kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Necmettin hoca gelmekte olanı şimdiden haber vermiş.
Akaryakıtta 1.5€ fiyatlamasına hazır olun.

Screenshot_20230802_143537_X.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Sota Sota,
Bu ve bunun gibi insanlara güvenmek yada ne dediğinin bir önemi yok. Seçime beş kala maaşına yüzde 40 verir. Kendini gene satar. Oyunu onlara verir.
Bilmez ki ekmek 7.5 ise oydan sonra 15 olacak .
Bir ülkede hukuk, adalet demokrasi insan hakları yoksa bunun yerine otorite hukuksuzluk rüşvet yolsuzluk varsa. Böyle göte böyle adamlar gelir .
Toplumda yer alamayan küçük beyinli insanların oy vererek böyle düzeni savunmak işlerine gelir. Çünkü yapacak biseyleri yoktur. Ülke toplum insanlık için hatta ailesi ve çevresi içinde. Oy onun için bu şeyleri yapanları cezalandırma yöntemi onları böyle yaparak kendisiyle bir görüyor. Egosunu tahmin ediyorlar. Daha da kötü olsa ülke gene akp ye oy verirler
Abim biz malı biliyoruz ama mal kendini bilmiyor sorun orada.

Bu millet geleceğini-kaderini hesaplayarak değilde zar atarak tayin etmeye çalıştığı sürece bu devran değişmeyecek.

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
158
48
Sadece fiyatları Avrupa standartlarına yükseltmek işinize geliyor. Demokrasiyi, hukuku ,insan haklarını,çevre bilincini de o standartlara yükselmediğiniz sürece çok vasat bir hayatı çok pahalı yaşamaya devam edeceksiniz. NOKTA !

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Sosyal medya yasası çıktı fazla yazmayalım eleştirmeyelim diye şimdi bunları derleyip bizi mahkeme kolidorlarında süründürmesinler :kiskis
naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.
Bu alman ın yazdıklarının Yahudi sendika vb. Çıkar bizi koy. Alevi yap, Kürt yap sol yap vb. Bizden kelime yap. bize uyarla.
Biz şu an toplum olarak böyle olduk

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
kötüledikleri 90 lı yıllarda, enflasyon ne kadarsa maaşlara o kadar zam gelirdi. şimdi tüik şeyi var, herşeyin fiyatı haftada bir en az %20 artıyor, ama yıllık enflasyon %40 maaşallah. kadir bile buna inanmaz kardeşim. bence kimse inanmıyor ama akp partizanlarının hesabı bizden başka herhalde.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
eğer emeklilere ölmemeleri için, ek maaş artışı düşünüyorlarsa, yılbaşını falan geçsinler. yılbaşı dediğin zamana 5 ay var daha. çoğu emekli bu maaşla o zamanı görmez. kiracı olanlar ev sahipleri ile çatışır, çoluk çocuğu olan çocuklarla, torunlarla. yedibinbeşyüz lira, memura seyyanen verilen paradan BİLE AZ. bu kadar insafsızlığı ben bile beklemiyordum. bu şartlarda bile %52 aldık diye, emekliyi tamamen gözden çıkarmışlar belli.

Geri
Üst Alt