ÖTV KDV Zam Şov

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
ben 35 sene cigara içtim sonra bir günde bıraktım yaw:kiskis
bir korku ve tiksinti geldi sonra aynen bıraktım ama kafamdan gitmesi
tam 3 sene sürmüştü!

çevrem de bir sürü insan elektronik sigara içiyordu ama hemen hepsi bırakıp yeniden
cigaraya başladılar yaw:haha1
bence cigara çok daha iyisi zira bu elektronik işinin garantisi filan yok bir sürü para

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
tam 3 sene sürmüştü!

çevrem de bir sürü insan elektronik sigara içiyordu ama hemen hepsi bırakıp yeniden
bence cigara çok daha iyisi zira bu elektronik işinin garantisi filan yok bir sürü para
elektroniğin nasıl bir garantisi olması lazım ki? normal olanı garanti öldürüyor, o kısım çok net.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
tam 3 sene sürmüştü!

Kayın bana sigarayı birakalı 54 sene olmuş.
Gecen hafta başka rahatsızlık nedeniyle çekilen tomografisinde akciğer sağ lobunda kocaman leke olduğunu gördük.!

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Kahve kültürü yok emmim.
herkes egzos dumanı soluyor, hava genel olarak kalitesiz.. kimi çok etkilenirken kimi ya daha az etkileniyor veya yaş vs. itibarı ile birikiyor ama rahatsızlık vermiyor (şimdilik) . insan hem çok uyumlu bir canlı hem de çok narin bir varlık. bizim gibi ülkelerde çoğu insanımız şansa yaşamakta.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,276
63
Çevresel etkenler çok önemli günümüzün dünyasında.Kullanmasanda çevreden etkilenip,zamanla ciğerlerde biriken zararlar belli bir yaşa gelince bir şekilde meydana çıkıyor.Örneğin hiç sigara,alkol kullanmamış kişilerde siroz hastalığı çıkması gibi.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Çevresel etkenler çok önemli günümüzün dünyasında.Kullanmasanda çevreden etkilenip,zamanla ciğerlerde biriken zararlar belli bir yaşa gelince bir şekilde meydana çıkıyor.Örneğin hiç sigara,alkol kullanmamış kişilerde siroz hastalığı çıkması gibi.
üstadım, temiz milletiz falan denir ya. bence yok öyle bir şey. çoğunluk hijyene uyan kimselere (azınlık kalıyor uyanlar), çeşitli lakaplar takar, dalga geçilir genellikle temizliğe özen gösterenlere. halbuki siroz dahil (sizin örnekten yola çıkarsak) çoğu karaciğer hastalıklarının temeli virüslerdir. aşırı alkol tüketimi kaynaklı olan türünün yanında, virüs kaynaklı olanı çok daha tehlikelidir. son pandemi ile gördük ki, temizlik ve hijyen çok önemli.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Geçen gün bir market kampanya yapmış sebze reyonunda kalabalık var bi bakayım dedim patates 3.99 TL ölü leşi gibi koku geliyor patatesler çürümüş insanlar sıraya girmiş patates ayıklıyor çöp karıştırmaktan farkı yok Yarabbi şükür deyip yaşıyor insanımız.
Bu millet akıllanmaz bu manzaralar yakışmıyor bize.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Geçen gün bir market kampanya yapmış sebze reyonunda kalabalık var bi bakayım dedim patates 3.99 TL ölü leşi gibi koku geliyor patatesler çürümüş insanlar sıraya girmiş patates ayıklıyor çöp karıştırmaktan farkı yok Yarabbi şükür deyip yaşıyor insanımız.
Bu millet akıllanmaz bu manzaralar yakışmıyor bize.
Sana öyle geliyor yıldırım ,her şey gayet güzel,sen vhs kasetten film izlemiş olmayasın ,hani 4 cente muhtaç olduğumuz film :) ,Bize %25 zam verdiler ama bu gün İzmir taşıma ücretleri %48 arttı ,gevrek fiyatını saymıyorum.Nesi varmış ,millet 4Tl ye patates yiyor işte :) Bu gün peynir almaya gittim bana "amca senin peynir 240TL oldu" dedi çocuk,şaşırmadım ama sordum "anaaa, ne ara oldu çocuğum" dedim,"bu ara oldu amca " dedi :hihi ,hemen "ver oradan 1kg peynir" dedim.Tabii almadım :rant1

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Sana öyle geliyor yıldırım ,her şey gayet güzel,sen vhs kasetten film izlemiş olmayasın ,hani 4 cente muhtaç olduğumuz film :) ,Bize %25 zam verdiler ama bu gün İzmir taşıma ücretleri %48 arttı ,gevrek fiyatını saymıyorum.Nesi varmış ,millet 4Tl ye patates yiyor işte :) Bu gün peynir almaya gittim bana "amca senin peynir 240TL oldu" dedi çocuk,şaşırmadım ama sordum "anaaa, ne ara oldu çocuğum" dedim,"bu ara oldu amca " dedi :hihi ,hemen "ver oradan 1kg peynir" dedim.Tabii almadım :rant1
Babam ilk emekli olduğunda asgari ücretin 2 katını alıyordu şimdi nerdeyse ikisi eşitlendi diyor 🙂

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
273
50
Ne büyük zam yaptılar haa:kas
Emeklinin 7500₺ olan maaşı %25 zam ile yine 7500₺ oldu ,
dışarda biri bunu duysa g@tüyle güler dünyada eşi benzeri yok:rant1
ama emekli hak etti bunu o ayrı şimdi dövsün dizini
müstehaktır :krokop

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Her forum da olduğu gibi burada da bazı AKP yalakaları vardı,yaw ne oldu onlara:hmm
ülen gelin bir şeyler de siz yazıverin,belki bir şeyleri biz kaçırıyoruz yada anlamıyoruz!

olmadı Abdülkadir Selvi yi çağırın,zira onun "hala" diyeceği/dediği AKP lehine bir
dünya şey var:haha1
içmeden güzel kafa bulunuyor onunla:hoba1
bu arada AKP liler de davetlidir buraya,kaçmayın yaw ısırmayız

Geri
Üst Alt