ÖTV KDV Zam Şov

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,090
ötv bizi hep öpecek. anadolu irfanı öyle seviyor çünkü. 2.5 litre kola 43 lira olmuş. özel olan iletişime (her şey yani, bakmayın adı özel, kendi çok vurucu bir arkadaş) zam bekleniyor. yok öyle telefonla konuşurken buz gibi kola içmek. sen istiyor bunu, verecek bolca para.

Bim 3 lt colaturka 19.tl satıyordu .

143795c0-0fc6-4332-bf5a-fb499d3b36b4.jpg

BIM.png

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kıskanıyor diyenler ironi yapmıyorsa zekasından problem olduğunu düşünüyorum.
Doğru kıskanıyorlar Başkan herşeye sessiz kalan 85 milyon vatandaşı kıskanıyorlar bunların sesi niye çıkmıyor sağır dilsiz mi bunlar varlık içinde yokluk çekiyorlar birileri rahat etsin koltuğunda otursun diye..

Sessizliğimiz kıskanılmayı hak ediyor ...

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Son dakika

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait Çankırı Obüs Fabrikası Katar'a satıldı

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
kısa süre önce izmirde ekmek 7 tl oldu uzun süredir ekmek aldığım yerde ilkkez askıda ekmek uygulamasına gidilmiş.işin garip kısmıda burda başlıyor askıda ekmek alan vatandaşlar bizi bu hale getirenlerden hesap soracağı yerde tayip babaya hala toz kondurmuyorlar.işte bu tam üniversitede tez konusu olur.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw bu başlığı da kaldırın gitsin
ben gördükçe sinir olup basıyorum küfürü:kiskis
sosyal medya da görüyorum yine durum aynı,Twitt,Face filan yaw kapayın buraları
nasılsa hükümetin de işini gelir:haha1

insan da moral kalmadı yaw
ülen ekmek almaya gidiyorum stres alıp dönüyorum

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
bugün bir anket yayınlandı. "neden rte'ye oy verdiniz?" diye sorumuşlar. ilk sırada istikrar var. evet anadolu irfanı takılan arkadaşlar, çok istikrarlı bir şekilde fakirleşiyoruz. bunu yapanlara destek olduğunuz için, size ne demeli ?

Son pişmanlık
neye yarar
herşeyin
sebebi var
buraya kadaaaar

:cigara

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
"istikrar"

yaw bu kelimenin manasını biliyormu cevap verenler!
"Osmanlıca" kalkdı ve iyi oldu diyenler bence düşünsünler biraz!

abi neyin "istikrarı" diye sormak lazım

Aslında bakınız kişilerin hiç birisi memnun değil,ama verecek lafı yok,beylik bir kaç kelime var dilimiz de
onları kullanıyoruz

sende böyle bir yapıda isen,sana uzatılan mikrofona söyleyeceğin laf bir kaç kelimen vardır
zaten kaç kişi Osmanlıca biliyor veya o kelimeyi kullanıyor olsa da manasını bilmez!!

kısaca toplumun çok büyük kesimi dilini bilmiyor veya doğru yer de kullanamıyor

"İstikrar" konusunu ise AKP ve yandaşları inanılmaz bir şekilde malum TV kanalların dan adeta
milletin kafasına soktukları için,önüne gelen vatandaş kafadan "istikrar" diyor!
zira bu kelime adeta "trend" olmuş istikrar de geç:gul

ülen adam o kelimenin ne anlama geldiğin bilse şayet;en son da söyleyeceği bir kelime bile olamaz bu ""istikrar""

ama bunu diyen adam da zaten sıfır çekiyor bu arada!

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,491
Merlot merlot,
Şu bilinen hikaye bak.

Köyün birinde, adamın adı ve lakabı "Eşek Rıza" imiş. Eşek Rıza aşağı, Eşek Rıza yukarı... Adamın karısı bu duruma çok üzülür, her yerde "Eşek Rıza’nın karısı" diye anılmak ona ağır gelir, hayatı zindan edermiş... Bir gün dayanamayıp;

"Bu böyle olmuyor eşek herif" demiş, "Git Ağa’ya, yalvar yakar, ne yaparsan yap, elini ayağını öp, senin adını değiştirsin!"

Karısının baskısına dayanamayan adam, gözünü karartıp Ağa’nın huzuruna çıkmış, bir süre sonra sevinçle dönmüş evine:

"Müjde hanım, müjde! Bu iş tamam!"

Karısı heyecan içinde sormuş:

"Ne dedi, ne dedi?"

"Ağa emretti, artık bana ’Eşek Rıza’ demeyecekler."

"Peki ne diyecekler?"

"Artık ’Sıpa’ diyecekler."

Kadın, gözlerinden öfke şimşekleri fışkırtarak kocasına bakıp;

"Tüh Allah senin müstahakını versin" demiş, "Sen yine büyür, eşek olursun!"

bizim bunlarla ilişkimiz bu ne yazık ki aynı ülkede olunca, bizde karısının durumunda oluyoruz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,491

Şuraya bak elin ülkesi bizim yumurtalarda kanserojen madde buluyor. Bakanlığı ve Allah razı olsun imha ediyor. Geri gönderse bize kesin çakarlar yememiz için.
Bunların dilinde ben söyleyim.
Eyyyyy bizim tarım bakanlığı sen ne iş yapıyorsun. Elin tarım bakanlığı yediğimiz yumurtalardan kanserojen madde buluyor. Siz binlerce kişi bakanlıkta napiyorsunuz ..

Geri
Üst Alt