ÖTV KDV Zam Şov

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
valla ben de buna uyuz oluyorum yahu,insanlar Reis diyor!
gerçi halkın yarısı bunu diyor
ama diğer taraf bell ki insanlara hiç bir şey ne vaat ediyor ne de
her hangi bir inandırıcı lafları yok,insanlar sankim "mecburiyet" den
Reis diyor yani içgüdüsel olarak Reis diyorlar:haha1
sorun hem on da hem bunda! milleti her şekilde fena yaktılar vede
uyuttular,adeta Narkoz yemiş millet yaw:hihi

abi %200 ÖTV ye zam mı olur be
diğer dangalak çıkıyor yok 7 sene dir buna zam olmamış,ülen zaten olmamaıs gereken
bir vergiyi bir de tam geçirmece ile alıyorusn o dangalak da bunu savunuyor

yandaşlık olur ama bu kadar da olmaz,bunlar "uyuşmuş" insanlar beyin dumura uğramış bunların
++

Maraş&Adıyaman AKP oylarına bakarmısınız?
adam EV leri yapacağız diyor üstelik parayla verecek! yani birisi "beleşe" dedi
diğeri parayla diyor!

Ben de Reis diyorum tabi ki:clap2

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Bugün biraz çarşı pazar dolandım.
Herkes şikayetçi, dertli ama kime verdin dediğimde Reis başkası mı var.!

Vallahi beynim yanacak.
akpliler , bu yanılgılı algıyı iyi yerleştirdiler. öyle bir havaları var ki, sanki düşmanı bozguna uğratan bunlar, sanki cumhuriyeti kuran bunlar, sanki yokluktan ülke yaratan bunlarmış gibi. halbuki, mesela 1974 ambargoları şu an olsa, ülkemize veda bile ederdik. o derece bir "yönetememe " hali. sırf algı işlerini yapıp, ülkeyi yönetiyormuş "gibi" yapmak.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
muhalefetin hali, ülkenin halinden bile fena . birazcık iş bilen muhalif parti olsa, şu anda miting miting koşturuyor, iktidarı zora düşürüyordu. ama "bizim" muhalefet, akp iktidardan düşmesin diye çırpınıyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
akpliler , bu yanılgılı algıyı iyi yerleştirdiler. öyle bir havaları var ki, sanki düşmanı bozguna uğratan bunlar, sanki cumhuriyeti kuran bunlar, sanki yokluktan ülke yaratan bunlarmış gibi. halbuki, mesela 1974 ambargoları şu an olsa, ülkemize veda bile ederdik. o derece bir "yönetememe " hali. sırf algı işlerini yapıp, ülkeyi yönetiyormuş "gibi" yapmak.
Metin külünk zamlar için söylediğinin perde arkasında ne var.!

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Bakın geçen cumartesi gecesi sela verildikten sonra ÖTV zamları geldi. Bu güzel uygulama her zamda sela verilebilir. Sota sen cimer e yaz. MTV ek vergisi ödeme planı sisteme düştü.
Tavsiye forumu olarak, cimer e tavsiyede bulunalım. Altına da metin Külünk etiketi atarsın

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
Bakın geçen cumartesi gecesi sela verildikten sonra ÖTV zamları geldi. Bu güzel uygulama her zamda sela verilebilir. Sota sen cimer e yaz. MTV ek vergisi ödeme planı sisteme düştü.
Tavsiye forumu olarak, cimer e tavsiyede bulunalım. Altına da metin Külünk etiketi atarsın
Adam tabanına mesaji verdi. Bu zamları biz sala verirken yaptılar.
Kim yaptı, nasıl yaptı, ne zaman yaptı bilgimiz yok.!

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Metin Külünk tabanı ne. Uyuşturucu nereden geliyor nereye sevk edeceğim kimler yapacak vb. Bu tabansa bunlara koymaz ÖTV zammı. Dolar bazında iş yapıyorlar

Geri
Üst Alt