2023 Aralık ayında bitiyormuş öyle diyorlar.2023'te Lozan bitmiyor muydu yaw, şahlanış yılı değil miydi
O kadar batmışız ki sahlaninca kimse görmüyor2023 Aralık ayında bitiyormuş öyle diyorlar.
Bu sefer onlar vermez senin gibi düşünenler sayesinde yine seçilirler bu açmaz hiç bitmezBen hiçbir zaman ak partiye oy vermedim ama önümüzdeki seçimde bu millet dahada beter sürünsün diye ak partiye oy vermeyi düşünüyorum
Ondan vazgeçmişler mars,a göndereceklermiş orası daha iyiymişAya gidecek sanslı Türk vardı o konu ne oldu bilgisi olan var mı
Ondan vazgeçmişler mars,a göndereceklermiş orası daha iyiymiş
Uzaya gidecekler seçildi diye biliyorum. Amerika da eğitim alıyorlardı en son. Seçilenler asker olarak biliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sene sonu aya sert iniş yapacaktık proje devam ediyormuş söylentileri var.
Dünya şampiyonu olmaları son zamanlarda en iyi mutluluğumuz oldu.Kızlar Dünya şampiyonu oldular
ZAM ları dünden beri düşünmüyorum!
valla inanılmaz mutlu oldum,böyle günler de teselli bulmak gerçekten çok iyi geliyor
ZAM larla değil de bunların yalaka medyacıların bazı yazdıklarına ve de söylediklerine
bakıyorum ama fazla dayanamayıp "küfürü" basıp terkediyorum orasını!
Uzaya gidecekler seçildi diye biliyorum. Amerika da eğitim alıyorlardı en son. Seçilenler asker olarak biliyorum
Evet iki kişi biri yedek olur . Galiba havacı askerlerimiz den seçildi diye hatırlıyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Isimde belirlendi sanırım.