T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sarı, renkten de aldım olmuşken 2 olsun sarı siyah teşekkürler Umut Barış Umut Barış hocam ürün iyi gibi sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi aynı ürün değil Sarının indirim öncesi fiyatı 179 iken siyahın 133 dikkat ederseniz
Bende kuşkulandım ondan sarıdan da şipariş verdim :kiskis

Belki iç aksam özellikler vs aynı renk sarı olduğu için fiyat farkı vardır indirim öncesi plastik deyip geçme kalite farkı var siyah plastikten üretilen ürünler en kötü atık malzemeden üretiliyormuş aynısını telefonlarda yapıyorlar özellikleri aynı ama tel rengi gold olursa fiyatı 200 TL yüksek oluyor bakalım gelince fark varmı yok mu görürüz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Biliyorum moto kurye tarzı iki kargo firması var onlarla çalışıyorlar agt - kolay gelsin diye iki firma ile gönderim aldım 8 tb wd taşınabilir hdd aldım paket rezalet ti kendi kutusu ile geldi çok sallanmış yolda sağlık %78 di çok ses çıkartıyordu hdd iade ettim onu aklında bulunsun amazon dan hdd alınmaz ama iade poltikası çok iyi iade ürünü teslim alır almaz hemen iadeyi onayladılar para hesabıma yattı satıcının amazon olmasına dikkat etmek lazım satıcı amazon olursa iade işlemleri çok hızlı oluyor inceleme vs yok servis cart curt yok amazon da hemen iadeyi onaylayıp paranı yatırıyorlar o yüzden satıcısı amazon olan ürünleri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

Ben siyah olanı aldım sarı renk sevmem çok sırıtıyor siyah sade şık duruyor 18w sarı yanlışmı dicem ama değildir 12w dır amazon bunu yapıyor aynı ürünün farklı modelinide aynı fiyattan satıyor editör hatası olduğunu sanmıyorum
Valla bana gelen küçücük kitap için bile bir sürü kağıt harcamışlardı çok sağlam bir paketti hatta fazla abartmışlar diye düşünmüştüm arada kaçıyor demek ki gözden

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Bende Yıldırım da oturuyorum pazar günü verilen şipariş pazartesi gelmesi iyimiş şimdi bende yeni prime üyesi oldum şiparişi iptal edip expres kargo ile tekrar şipariş verdim bakalım kargo ne kadar hızlı dicem ama Gebze-bursa arası yakın mesafe genel olarak kargo firması ptt değilse bütün kargolarım ürünü aldığım gün kargoya verilmek şartıyla ertesi gün elimde oluyor yakın iller arası kargo teslimat süreleri aksaklık olmazsa 24 saat Türkiye geneli
Bana az önce ürün bugün teslim edilecek diye mesaj geldi bile?

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Sarı dan mı aldınız siyahtan mı :)

İkisi aynı ürün değil Sarının indirim öncesi fiyatı 179 iken siyahın 133 dikkat ederseniz
Resimlerde bir hata yoksa, sarı da çift USB, siyahta ise tek USB var sanırım, ki yine yanılmıyorsam sarı 12 w, siyah 18 w hızlı şarj sanırım tam anlamadım incelemeler sonrası sarı almaya yönelik bir düşüncem var :) şimdilik inceleme videolarını bekliyorum, youtube de Evkur rma138 diye benzer bir ürün tanıtmış fakat onun satışında tek USB var anlamadım

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

Resimlerde bir hata yoksa, sarı da çift USB, siyahta ise tek USB var sanırım, ki yine yanılmıyorsam sarı 12 w, siyah 18 w hızlı şarj sanırım tam anlamadım incelemeler sonrası sarı almaya yönelik bir düşüncem var :) şimdilik inceleme videolarını bekliyorum, youtube de Evkur rma138 diye benzer bir ürün tanıtmış fakat onun satışında tek USB var anlamadım
Almayı düşünüyorsanız bence beklemeyin, karar verip alın, bu fiyatlara satışta çok kalmaz gibi geliyor bana.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52

Ben siyah aldım sonra onu iptal edip sarıda karar kıldım Sarının indirimsiz fiyatı 170 miş vardır bi bildikleri :)

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Benim paket de geldi arkadaşlar ilk fotoları koyayım dışarı çıkmam lazım sonra üstüne konuşuruz yalnız ürün ince ama büyük haberiniz olsun neredeyse 5.5 inç telefon boyunda

IMG_20210302_152209.jpg
IMG_20210302_152215.jpg
IMG_20210302_152223.jpg
IMG_20210302_152250.jpg

Geri
Üst Alt