T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
içinden çıkaçak olan pil bu tipi bu

10000mAh koymuşlar mı teyit etmek için içini açacağım pilin üstündeki yazıları varsa iyi

LiPo-Battery-LP9068131-10000mAh.jpg

2000mAh lık 5 ADET Sony Samsung LG gibi kaliteli pillerden olsa daha iyi olurdu buda idare eder

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bence 7.90 ile bedava arasında bir fark yok baba evladına vermez la 0?
112.000.000 fazla müşterisi var yarısı prime üyesi olsa 60000000X7.90=474000000 aylık 474 milyon yapar adamlar sistemi kurmuş para akıyor 7.90 tekil olarak çok küçük bir rakam ama üye bazında bakınca çok büyük bir rakam işte o yüzden dünyanın en zengin adamı oluyor adam kafası çalışıyor :kiskis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ay bedava 2.ayı banka iade edecek 2. ayın ortası ben prime üyeliğini iptal eder böyle bir sisteme katkı sağlamam ben ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
112.000.000 fazla müşterisi var yarısı prime üyesi olsa 60000000X7.90=474000000 aylık 474 milyon yapar adamlar sistemi kurmuş para akıyor 7.90 tekil olarak çok küçük bir rakam ama üye bazında bakınca çok büyük bir rakam işte o yüzden dünyanın en zengin adamı oluyor adam kafası çalışıyor :kiskis

1 ay bedava 2.ayı banka iade edecek 2. ayın ortası ben prime üyeliğini iptal eder böyle bir sisteme katkı sağlamam ben ?
Abi her şeye dehşet bir ciddiyetle bakıyorsunuz ya, adam bunu hayır işletmesi olarak açmamış ki elbette para kazanacak bunun için dünyanın en büyük şirketlerinden biri amazon, ülkeye göre sistem kuruyor ve şu an dünyadaki en ucuz fiyat bizde bence bu bir jest. Ben kendi cebimden çıkana bakarım totalde ne kazandığı beni ilgilendirmiyor, bir ayda 1 şişe meşrubat parasına gayet güzel bir içerik veriyor ben ona bakarım ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Bir de 112 milyon müşteri nerede var dünyada değildir herhalde, bu fiyat sadece bize geçerli Avrupa ve ABD fiyatları çok çok daha yüksek

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Abi her şeye dehşet bir ciddiyetle bakıyorsunuz ya, adam bunu hayır işletmesi olarak açmamış ki elbette para kazanacak bunun için dünyanın en büyük şirketlerinden biri amazon, ülkeye göre sistem kuruyor ve şu an dünyadaki en ucuz fiyat bizde bence bu bir jest. Ben kendi cebimden çıkana bakarım totalde ne kazandığı beni ilgilendirmiyor, bir ayda 1 şişe meşrubat parasına gayet güzel bir içerik veriyor ben ona bakarım ?
yok içerik yok eski film diziler türkçe kısmı boş amazon prime de olan herşey nette var hemde amazon tr dublajı olan film dizile de dahi dublaj olmadan vermiş adamlar beni takmıyor ben niye onlara her ay 7.90 vereyim kerizmiyim :hihi

Bir de 112 milyon müşteri nerede var dünyada değildir herhalde, bu fiyat sadece bize geçerli Avrupa ve ABD fiyatları çok çok daha yüksek
dünya geneli ben kaba taslak hesapladım kazanıyor işte bize birşey vermiyor o yüzden ucuz bizde

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
yok içerik yok eski film diziler türkçe kısmı boş amazon prime de olan herşey nette var hemde amazon tr dublajı olan film dizile de dahi dublaj olmadan vermiş adamlar beni takmıyor ben niye onlara her ay 7.90 vereyim kerizmiyim :hihi

dünya geneli ben kaba taslak hesapladım kazanıyor işte bize birşey vermiyor o yüzden ucuz bizde
Sinemaya bakış açımızla alakalı fark var o zaman, o kadar çok amazon orijinal içerik var ki benim vaktim yetmez hepsini izlemeye, Netflix in 45 liraya verdiği 4k hizmeti 7.90 a vermesi bile benim için yeterli sebeptir. Sana ve seçimine de saygı duyarım elbette.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
adamlar beni takmıyor ben niye onlara her ay 7.90 vereyim kerizmiyim :hihi
Tek taraflı bakış açısı... :hayir

Bir ürün konulmuş ortaya, fiyatı da belli... Her ay bize 7,90 versin kerizler, denmemiş zaten denemez de... Ürün bu, fiyatı da 7,90 denilmiş... Alırsan da senin tercihin olur, almazsan da... Kafaya silah da dayamıyorlar...

Neden, kendini takılmayan ve keriz biri argümanı ile ifade ediyorsun ki? Ürün bu... Almıyorum... Bitti gitti...

Geri
Üst Alt