Hayırlısı olsun abi güle güle kullanBenim paket de geldi arkadaşlar ilk fotoları koyayım dışarı çıkmam lazım sonra üstüne konuşuruz yalnız ürün ince ama büyük haberiniz olsun neredeyse 5.5 inç telefon boyunda
55 TL lik ürün içine bakmazsak ayıp olur bakalım içinde ne varmış ne yapmışlarKıyıp da içindeki pillere bakacak arkadaş var mı?
Ölçü aleti olan test yapabilir.Kıyıp da içindeki pillere bakacak arkadaş var mı?
Windows 10 dizüstü varsa oradan devam et.Siyah olandan sipariş verdim ben de , aslında iki tane alacaktım ilk siparişe 70 tl üzeri 20 tl indirim varmış AMAZON20 kodu ile , iki tanesi 90 tl ye gelirdi ama sonradan napacam iki taneyi deyip 1 adet aldım ? Prime Video üyesi de olduk iyi mi , aahh bu kapitalizm ağına düşürdü bizi ? şimdi tek derdim az önce baktım Vestel tv de Prime Video app yok o işide halledersem tamam ?
Letgo'da satardın üstad...Siyah olandan sipariş verdim ben de , aslında iki tane alacaktım ilk siparişe 70 tl üzeri 20 tl indirim varmış AMAZON20 kodu ile , iki tanesi 90 tl ye gelirdi ama sonradan napacam iki taneyi deyip 1 adet aldım ?
Tv Box var bende onla hallederim de , direkt tv den smart tan açabilsem daha iyi olurdu ? mb120 lerde olmuyormuş Prime Video , halbuki o kadar kullanan var bi güncelleme ile yapsalar olmuyor sanki.Windows 10 dizüstü varsa oradan devam et.
Aslında çok doğru, düşündüm ben de 4-5 tane alsam mı diye ama malum pandemide uğraşması zor geldi, 1 tane aldım geçtim xdLetgo'da satardın üstad...
Hiç aklıma gelmedi valla ? ama bir kaç güne letgo da , sahibinden de görürüz bu ürünü heralde ?Letgo'da satardın üstad...
Kesinlikle görürüz... Ben bunun için alacaktım ama letgo'da çok gereksiz insan var, uğraşmak istemedim...Hiç aklıma gelmedi valla ? ama bir kaç güne letgo da , sahibinden de görürüz bu ürünü heralde ?
Sarı olan tükenmiş zaten , siyah olan da uzatmaları yaşıyordur ?Kesinlikle görürüz... Ben bunun için alacaktım ama letgo'da çok gereksiz insan var, uğraşmak istemedim...
Aragorn verdin zehri ?Prime Video üyesi de olduk iyi mi , aahh bu kapitalizm ağına düşürdü bizi ?