Oppo Realme 18 Watt Powerbank 2 54.90 TL!

Kıyıp da içindeki pillere bakacak arkadaş var mı?
Gold Dizi GIF by Show TV

Benim paket de geldi arkadaşlar ilk fotoları koyayım dışarı çıkmam lazım sonra üstüne konuşuruz yalnız ürün ince ama büyük haberiniz olsun neredeyse 5.5 inç telefon boyunda

IMG_20210302_152209.jpg
IMG_20210302_152215.jpg
IMG_20210302_152223.jpg
IMG_20210302_152250.jpg
Hayırlısı olsun abi güle güle kullan

Siyah olandan sipariş verdim ben de , aslında iki tane alacaktım ilk siparişe 70 tl üzeri 20 tl indirim varmış AMAZON20 kodu ile , iki tanesi 90 tl ye gelirdi ama sonradan napacam iki taneyi deyip 1 adet aldım ? Prime Video üyesi de olduk iyi mi , aahh bu kapitalizm ağına düşürdü bizi ? şimdi tek derdim az önce baktım Vestel tv de Prime Video app yok o işide halledersem tamam ?

Bugün öğleden sonra kargoya verildi az önce dağıtım bölümüne geldiğine dair mesaj geldi bu ne hız böyle :hoba1

Siyah olandan sipariş verdim ben de , aslında iki tane alacaktım ilk siparişe 70 tl üzeri 20 tl indirim varmış AMAZON20 kodu ile , iki tanesi 90 tl ye gelirdi ama sonradan napacam iki taneyi deyip 1 adet aldım ? Prime Video üyesi de olduk iyi mi , aahh bu kapitalizm ağına düşürdü bizi ? şimdi tek derdim az önce baktım Vestel tv de Prime Video app yok o işide halledersem tamam ?
Windows 10 dizüstü varsa oradan devam et. :kas

Siyah olandan sipariş verdim ben de , aslında iki tane alacaktım ilk siparişe 70 tl üzeri 20 tl indirim varmış AMAZON20 kodu ile , iki tanesi 90 tl ye gelirdi ama sonradan napacam iki taneyi deyip 1 adet aldım ?
Letgo'da satardın üstad... :kas

Windows 10 dizüstü varsa oradan devam et. :kas
Tv Box var bende onla hallederim de , direkt tv den smart tan açabilsem daha iyi olurdu ? mb120 lerde olmuyormuş Prime Video , halbuki o kadar kullanan var bi güncelleme ile yapsalar olmuyor sanki.

Hiç aklıma gelmedi valla ? ama bir kaç güne letgo da , sahibinden de görürüz bu ürünü heralde ?
Kesinlikle görürüz... Ben bunun için alacaktım ama letgo'da çok gereksiz insan var, uğraşmak istemedim...

Geri
Üst Alt