T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bence ikisi de aynı ürün. Yukarıda belirttim. Linklere bakarsanız farkı görürsünüz.
Editör yanlış modelin siyah rengini eklemiş olabilir.
Onu anlamak kolay sarı üründen alan varsa gelen ürün modelini yazsın foruma siyah olanıda ben aldım o zaman belli olur hatalı listeleme mi yoksa doğru mu listelenmiş

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Onu anlamak kolay sarı üründen alan varsa gelen ürün modelini yazsın foruma siyah olanıda ben aldım o zaman belli olur hatalı listeleme mi yoksa doğru mu listelenmiş
Sarı alan, siyah alan yazar işte.
Ben diyeceğimi dedim. :hihi
Muhtemelen editör hatası.
İndirimsiz fiyatları farklı ama, model kısmında da hata yapmamıştır herhalde? :alala

İşin ilginci bu ürün Realme Türkiye sitesinde yok henüz. Realme'nin diğer ülkelerdeki sitelerinde var.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sarı alan, siyah alan yazar işte.
Ben diyeceğimi dedim. :hihi
Muhtemelen editör hatası.
İndirimsiz fiyatları farklı ama, model kısmında da hata yapmamıştır herhalde? :alala

İşin ilginci bu ürün Realme Türkiye sitesinde yok henüz. Realme'nin diğer ülkelerdeki sitelerinde var.
Herkeste 18w destekli tel yok o neden ile sarı 12w alternatif olarak onlar için düşünmüş olabilirler 12w-18w iki farklı ürün 12w olanın fiyatıda 54.90 nın üzerindedir onuda kampanya ya dahil etmişlerdir diye düşünüyorum ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sarıda 18w görsel hatalı

Moderatör tarafında düzenlendi:
forza_ksk Çevrimdışı

forza_ksk

Aktif Üye
18 Şub 2018
102
Powerbank'e çok ihtiyacım olmasa da ara ara xiaomi powerbank filan indirimlere bakıyordum. 100 tl civarıydı xiaomi. Bunu görünce daha ne kadar ucuza bulunur ki deyip sipariş verdim :) Linki paylaşan arkadaş teşekkürler.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Herkeste 18w destekli tel yok o neden ile sarı 12w alternatif olarak onlar için düşünmüş olabilirler 12w-18w iki farklı ürün 12w olanın fiyatıda 54.90 nın üzerindedir onuda kampanya ya dahil etmişlerdir diye düşünüyorum ben

sarıda 18w görsel hatalı
Bak 2 tane model var.

1) Powerbank 2
2) Powerbank 2i

İ harfi olan daha baba bir ürün ama daha düşük akım veriyor.

2i modeli 2 adet çıkışa sahip. 2 çıkıştan da en fazla 5 Volt 2.4 Amper veriyor.
2i modelinin de siyah ve sarı renk seçeneği mevcut;

2 modelinin de sarı ve siyah renk seçeneği var ama tek giriş ve çıkışı mevcut.
O çıkıştan da en fazla 18 Watt güç verebiliyor;

Artık bahtınıza ne çıkarsa. Umarım ürünlerden memnun kalırsınız.

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
18w hızlı şarj destekli diye bende aldım umarım bu şekilde çıkar uzun zamandır powerbank alma fikrim vardı ama fiyatları cazip gelse markaları cazip gelmiyordu bu ikisi açısından da uygun buldum paylaşım için teşekkürler

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bak 2 tane model var.

1) Powerbank 2
2) Powerbank 2i

İ harfi olan daha baba bir ürün ama daha düşük akım veriyor.

2i modeli 2 adet çıkışa sahip. 2 çıkıştan da en fazla 5 Volt 2.4 Amper veriyor.
2i modelinin de siyah ve sarı renk seçeneği mevcut;

2 modelinin de sarı ve siyah renk seçeneği var ama tek giriş ve çıkışı mevcut.
O çıkıştan da en fazla 18 Watt güç verebiliyor;

Artık bahtınıza ne çıkarsa. Umarım ürünlerden memnun kalırsınız.
yabancı siteden teyit ettim SKU - ASN bilgileri tutuyor sarı da siyah da 18W doğrulandı görselde hata yapılmış

Ekran-Alintisi8aac010267823d82.png

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Üretici sitesinden bilgi paylaşmıştım oysa. :bilmiyom
üretici sitesinde SKU billgisi yazmıyor böyle kod ile SKU ASN EAN kodu ile sorgulayınca daha garanti oluyor şüpheye yer kalmadı sarının görseli hatalı Umut Barış Umut Barış hocam editör hatası olabilir demişti editör hatası 18W gelecek sarı almak isteyenler sarı rengi alsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
üretici sitesinde SKU billgisi yazmıyor böyle kod ile SKU ASN EAN kodu ile sorgulayınca daha garanti oluyor şüpheye yer kalmadı sarının görseli hatalı Umut Barış Umut Barış hocam editör hatası olabilir demişti editör hatası 18W gelecek sarı almak isteyenler sarı rengi alsın
Ben de kendilerine ulaşmaya çalıştım ama beceremedim.
Satın alanlar yorum kısmına yazarsa editör hatasını, oradan görüp düzeltirler.

Geri
Üst Alt