Next kanky Hd açılmıyor?

A Çevrimdışı

Alonzo 

Aktif Üye
31 Tem 2019
134
Ben yüklemeyi denemedim ,ama sanırım flash sökülüp programlanacak olabilir ,yükleyicide tüm boot dosyaları olduğu halde açılmıyorsa ,flash sıkıntısı vardır muhtemelen diye düşünüyorum.
SOIC8 SOP8 Test Klip ve CH341A EEprom Flash Programlayıcı dediğimiz bir cihaz ile oluyor sanırım flash işlemi dogrumu
eger öyle ise alıp bu işlerde hobi amaclıda kullanılabilir denemeden bilemeyiz bir inceleyim bu işi .

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
SOIC8 SOP8 Test Klip ve CH341A EEprom Flash Programlayıcı dediğimiz bir cihaz ile oluyor sanırım flash işlemi dogrumu
eger öyle ise alıp bu işlerde hobi amaclıda kullanılabilir denemeden bilemeyiz bir inceleyim bu işi .
evet ,forumda bunu kullanan arkadaş var bir danış sana bilği verecektir

E Çevrimdışı

Egeliyiz

Yeni Üye
30 Kas 2020
39
38
konuyu acarmısın hangi model alıcı için ve bunu rs232 ilemi serialdown ilemi yuklenecek ?

Next

bunlar ortak yazılım kulanan cihazlar

rs232 iki ile yuklenecek amaç cihazı kurtarmak

kurtarınca istediniz yazılımı tekrar yuklersiniz

kanky Hd

Punto+S

XBOX Forza

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Next

bunlar ortak yazılım kulanan cihazlar

rs232 iki ile yuklenecek amaç cihazı kurtarmak

kurtarınca istediniz yazılımı tekrar yuklersiniz

kanky Hd

Punto+S

XBOX Forza

A Alonzo

denemekten zarar gelmez dene olursa burdan paylaş aynı sorunu yaşan başkası fikir sahibi olur :ok

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
cihazın flash kilitlenmiştir söküp dışarda yazması lazım başka türlü olmaz bende rs232 ile bir yazılım attım ne atarsam atim en sonki yazılım üstünde kalıyor flash söküp dışarda ch341a ile silip sonra yazması lazım üstündede silsende makasla gene işe yaramıyor cihazdan ayrılması lazım yapamazsan istanbuldaysanız yardımcı olurum

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
cihazın flash kilitlenmiştir söküp dışarda yazması lazım başka türlü olmaz bende rs232 ile bir yazılım attım ne atarsam atim en sonki yazılım üstünde kalıyor flash söküp dışarda ch341a ile silip sonra yazması lazım üstündede silsende makasla gene işe yaramıyor cihazdan ayrılması lazım yapamazsan istanbuldaysanız yardımcı olurum
siyah yazılım da böyle bir sorun yokken neden mavide oluyor ? farklı yazılım olması 1 ihtimal , 2 farklı bir koruma algoritması var ve flaşı kitliyor hatalı yükleme sonucu

Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

Alonzo 

Aktif Üye
31 Tem 2019
134
tesekkurler ankaradayım malesef birkez daha gördukki next pişmanlıktır sözü dogruymuş ch341a cihazı alıp en yakın zamanda birazda hobi amaçlı deneme tahtası yapacagım bu cihazı .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Alınırsa işe yarar ,ama flashı söküp- takmak için de hava üflemeli havya lazım sevgili Alonzo :ok

Geri
Üst Alt