Videolarını izledim abi eline sağlık,
Dengesiz yük kontrol sistemi son üretimlerde özellikle bldc dediğimiz fırçasız DC motorlarda facia, sürücü kart hep dengesiz algılıyor ve sıkmıyor, yıkayıcı gurubunda çok şikayet var.
Keza soğutucu ve ısıtıcı gurubunda da sorunlar gözlemliyorlar. Umarım çeki düzen verir yoksa servislerle müşteriler gırtlak gırtlağa gelecek, oradaki yöneticiler de aaa
2000 TL ye mi urettiniz helal size 5000 bine satalım bunu, 3000 kar edelim derse olmayacak.
Servisle aram iyidi geçen uğradım 3 tane gövde istemiş, sebep ?
Zangir zangir titriyor 2 aylık Makine 1 aylık Makine, 7mm saç 10 kg yük nasıl kaldırsın üstüne birde kurutma takılmış

Soysaki 2019 senelerine kadar çalıştığım süreçte montajda hasarlı harici değiştirmedim, değişen gövdeleri gösterdiler aman Allahım dedim belki ömrümde o gövdeyi görmedim bunlar 2 ayda 10 tane değiştirmişler belki.
Allah serviste çalışanlara sabır, musterilerde çözüm versin.
İnanın servisin artık yalan dışında çözümü kalmadı. Sağolsun yapanlar öyle yaptı ki servisler artık ağlama duvarı arıyor.
Velhasıl servisten çıkarken üzüldüm valla adamalar eksilmiş eski ustalar kalmamış, kimse durmuyor artık. Kilometre ücretleri aynı ama mazota her gün zam var, rut lari bile sık dokuyup ince eliyorlar.
Allah ıslah etsin gözünü para burumusleri.
Ne ustanın değeri kaldı ne servisin.
Birde videolarda yetkili servis demene gerek yok abi, artık etkili servisler, hiç bir yerkileri yok. Herşey sorarak yapılıyor.
Görüşürüz abi vdieolarin güzel emeğine sağlık selametle.