heamvivma
Aktif Üye
- 21 May 2020
- 485
- 35
Arkadaşlara katılıyorum. Süperüye olması onun markaları haksız yere karalama hakkı vermez. Örnek verecek olursak; Anadolu da 500 hanelik bir yer düşünün. Eminim 450 sinin evinde vestel gurubu televizyon vardır. Diğer 50 sinde ise diğer markalar vardır. Şimdi bu köye haftada 2 defa vestel servisinin çağrılması ile diğer markaların haftada 1 defa çağırlaması göz önünde bulundurulduğunda burada vestelin kalitesizliğimi anlaşılır ?
Belki denk gelen olmuştur. Yaklaşık 1 aydır televizyon arayışı içerisindeyim. Vestel gurubu olmasa adam akıllı F/P cihazı yok ortada.
Türkiye de Vestel olmasa belki çoğu insanın evine akıllı televizyon bu denli erken girmezdi.
Belki denk gelen olmuştur. Yaklaşık 1 aydır televizyon arayışı içerisindeyim. Vestel gurubu olmasa adam akıllı F/P cihazı yok ortada.
Türkiye de Vestel olmasa belki çoğu insanın evine akıllı televizyon bu denli erken girmezdi.

bir gün kayınbiraderler gelmişti, bana "alattin usta senin tv çok karanlık" demişti, ben de ellemedim ışık ayarlarını, bir zaman sonra bana" hah bak şimdi iyi oldu ne o karanlık tv olur mu" demişti iyi mi