Kutsal "Arçelik,Vestel,Onvo,Bosch,Profilo, Grundig, Toshiba (japondur kendileri,ama müslüman olduğu konusunda bir söylenti var

),Axen,hiremco, NextStar vs. Hatırlayamadığım kutsallarinizi ekleyebilirsiniz.
Ben bir tuketiciyim, öncelikle kurumsallaşmış,müşterisini satış ve sonrasında da üzmeyen firma tercihimdir.
Her eşyanin bir ömrü vardır (bu durum günümüzde planlı eskitme ile sağlanmaktadır).
Çamaşır yıkama ve kurutma makinem Bosch,buzdolabim arcelik,klimam Toshiba ,Airfel,midea.kombi de ise tercihim Airfel olmuştur.peki hepsinde doğru tercih mi yapmışım?Bana göre iklimlendirmede bu marka şu model,şu tarihli üretim serisi doğru tercih olmuştur da ,ısıtmada şu tercihim doğru olmamıştır.bu benim subjektif görüşüm olabilir ve ısrarcı da olabilirim gorusumde.cunku bu benim tecrübem.siz farklı argümanlarla beni yanlislayabilirsiniz.forumda bir arkadas tavsiye ister;elimde kullandığım o markalı ürün nezninde tecrübelerimi paylaşırım.goruslerim beni bağlar mı?evet hukuki ve ahlaki olarak beni bağlar.forum kuralları nezninde; yapılmis olan argo, küfür,karalama, linç,nefret , dolandırıcılık,gizli reklam vs söylemleri haklı olarak moderatorler tarafından kişi ikaz edilerek veya belli bir süre - süresiz uzaklaştırılarak yıllardır sağlanmakta.peki sorun ne diyeceksiniz öyleyse?
Eleştiri ve tahammül kültürü maalesef gelistiremedik,vur deyince öldürüyoruz.kraldan çok kralcı oluyoruz.netice olarak forumdaslar, özgürce, üslup çerçevesinde eleştiri olmazsa olmazimiz.herkes fikrini söylemeli,kimsenin kimseye üstünlüğü yok.
bilginin önünde egilirim,ama marka taassubum yok.
Ne Tesla yi göklere çıkarırım,ne de togg u guzellerim.kalbimden geçen; ülkem kalkinsin,medeni olsun,gururlanirim her bir urettigimizle...
Halkına, tüketicisine,musterisine hakettiği saygıyı göstermeyen firma; ismi ,sahibi, menşei kim olursa olsun kaybetmeye mahkumdur.
saygi ve sevgiyle kalın...