Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ustacım dünün yeni yetmesi alıyor 4500tlUsta vestel de teknisyen durmuyor rakip firmalar daha fazla maaş veriyor çünkü işçilikleri iyi.Bu yüzden sürekli personel sirkülasyonu var buda tecrübesiz personel ile muhatap olunmasına sebebiyet veriyor.Diğer firma servisleri tecrübesiz teknisyen dahi almıyor 2-3 yıl bu işte çalışmışlık arıyor Çamaşır makinasına gelirsek ben 8 kg üzerini tanıdıklarıma tavsiye etmiyorum.Kaldıki 9kg kazanı ve tamburu 3-5 milim büyüterek ağırlık miktarını artırarak 10-12 kg diye satmak mantıklı gelmiyor.Nofrost buzdolabına karşı olduğum gibi 8 kg üzeri çamaşır makinasınada karşıyım.Almak isteyenler için de Vs outlet mağazalarında ihraç ürünlere baksınlar gerçekden çok büyük fark var
20 yıldır bu işi yapan ustam alıyor 5000tl
Dünün yeni yetmesi ota boka burun kıvırıyor çünkü yetişme şartları ve beklentileri farklı.
20 Yıldır bu işi, yapan ustamdan 10kg makineyi sırtlanıp 5 inci kata taşıması bekleniyor.
Bıktı insanlar artık bıktı.
Israrla söylüyorum abi özellikle bu kapris makinesi bayilerin taşıma işi KESİNLİKLE servislerin üzerinden alınarak işe başlanmalıdır.
Sonrasında çalışma koşulları ve ücretler iyileştirilmeli.