Birde şunu merak ediyorum ürünü güzel bir şekile getirdiniz ve uygun bir fiyata mal ettiniz stabil bir şekilde de çalıştığını varsayarsak acaba üzerine işçilik ekleyerek satmayı düşünürmüsünüz
R
rabitelli
Birde şunu merak ediyorum ürünü güzel bir şekile getirdiniz ve uygun bir fiyata mal ettiniz stabil bir şekilde de çalıştığını varsayarsak acaba üzerine işçilik ekleyerek satmayı düşünürmüsünüz R rabitelli
Bu sebeple malzeme listesini ve projeleri herkesin erişebileceği bir yere yüklemek tercihimdir (mikser üreticileri bunu sevmedi
Reduktorsuz direk sürücü ile surerseniz ekranda overclok arizasi alirsiniz0.55 kw 2. El bir sürücü 400 ile 500 tl arası. Niyetiniz varsa alıp deneye bilirsiniz olmadı aldığınız fiyata yine satılır diye düşünüyorum
Monofaze motor ve basit voltaj düşüren sürücüler ile istediğiniz olmaz gibime geliyor
Guc gerektirdigi icin size invertor degil reduktorlu tip motor gerekir 0.75 motora uygun reduktor takip yapabilirsiniz fakat yinede ucuz olmuyacaktir redüktör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reduktorsuz direk sürücü ile surerseniz ekranda overclok arizasi alirsiniz
Biraz sacma olucak fakat devalt sarjli vidalamalar satiliyor 150 200tl civarinda aslinda makineler cok basarili cokta saglamlar fakat iclerindeki 18650 piller okadar dandik ki voltaji yetse kalem pil takarim neyse bataryadaki 18650 leri degistirirseniz cok saglam bir makine oluyor ben iste kullaniyorum sahsen gayette memnunumRedüktörsüz imkan yok. 200 rpm kolun maksimum devri. 200/100 olacak. Motor 750 rpm (640 nominal) Redüktör yerine kayış kasnak olacak aslında. Sürücü kullanmamın sebebi kolda hem 200 hem de 100 devir istemem. Çift devir motorlarda iş iyice çorba oluyor.
Domestos Çok teşekkürler. Sağlık herşeyin başı.
S serhan hele bi ayaklansın
Umut Barış adaşım, amerikayı yeniden keşfetmiyoruz, hepsi aynı nane. Sadece çok devir, çift motorluların fiyatları uçuk olduğu için kendim yapmaya kalktım. Yoksa bursa firmasının biri set üstü makina yapmış, 0,37kw güzel görünüyor ama üstünde kıyıcı var, tek motor ve zincirli sistem. Bana uymaz. Amatörüm ama yıllarca endüstriyel mutfakçılık yaptım. hi-level meyva sıkacağı ile santos ya da zumex (rolls royce) farkını bilirim. Eh, rolls royce alamadığıma göre kendi rolls'ümü yapmaya heves ettim ;)