MERAKLA BEKLENEN AWOX U5600STR 4K ANDROID TV İNCELEMESİ !

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
teraspy teraspy, play store deki uygulamalari denedim ben ucretsiz olanlar. Sorun sistem dosyalarinda vpndialogs diye bir uygulamanin olmamasi. mesela siz tlf yada tv uygulama yoneticisinden bakin sistem dosyalariniza orda vpndialogs u gorursunuz. bende bu uygulamanin eksikliginden sisteminiz desteklememektedir diyor. vpndialogs android 6.0 apksini buldum kurdum bu sefer de baglan dedigimde vnpdialogs durduruldu diyor sebebide muhtemelen android/data/com da yer alan klasor yada dosyalarin silinmis olmasi. yabanci forumlarda falan ayni dertten sikayet edenler var ama tam cozemedim. tek care orjinal romu yeniden kurmak gibi geliyor onu da ado ustad mail atmis bekliyoruz ins.

S Çevrimdışı

stylerbb

Yeni Üye
9 Haz 2019
33
45
S stylerbb, valla bende paylasilan enson ki yazilimi o sekilde yukledim ayarlar sifirlandi ama sorun cozulmedi. Muhtemelen de o rom yazan dosya bir guncelleme yazilimi cunku rom yukleme isi biraz teferruatli ve sanirim root falan istiyor. zaten ilgili yerlere mail atılmıs bugun yarın ins orjinal rom gelir de yukleme isini hallederiz.
Androidde güncellemeler normalde sistemi sıfırlamaz.Yüklü uygulamalar silinmez. Güncelleme dosyasının boyutu bu kadar büyük de olmaz.O yüzden komple rom olduğunu düşünüyorum. Belki yükleme şekliyle ilgili bir farklılık olabilir.Recovery mode yükleyip temiz kurulum yapmak gibi. Umarım sorununuza çözüm yolu bulunur. Kolay gelsin.

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Merhabalar,
Dün montaja gelen arkadaşın bugün bana söylediği merkez servislerine fotoğrafları atmış ve her TV de olan bir durummuş, normalmiş sorun olmazmış,
Sinir oldum akşam karanlıkta olur bu ışık gündüz olmuyor izliyorsan sorun yok demişler,

Akşam gelip bakın diyorum gelemeyiz diyorlar,

Değişim talep ettim olumsuz cevap aldım,

Video çekip atın dediler,

THH başvursam çözüm olur mu?

Video çekip attınız mı peki ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy, play store deki uygulamalari denedim ben ucretsiz olanlar. Sorun sistem dosyalarinda vpndialogs diye bir uygulamanin olmamasi. mesela siz tlf yada tv uygulama yoneticisinden bakin sistem dosyalariniza orda vpndialogs u gorursunuz. bende bu uygulamanin eksikliginden sisteminiz desteklememektedir diyor. vpndialogs android 6.0 apksini buldum kurdum bu sefer de baglan dedigimde vnpdialogs durduruldu diyor sebebide muhtemelen android/data/com da yer alan klasor yada dosyalarin silinmis olmasi. yabanci forumlarda falan ayni dertten sikayet edenler var ama tam cozemedim. tek care orjinal romu yeniden kurmak gibi geliyor onu da ado ustad mail atmis bekliyoruz ins.
Çok anlamam ama, herhangi bir dosyanın x sürümünü kurduğunda zaten kendisini android/data/ içine atacaktır diye düşünüyorum,ki atarda,ama adı farklı olabilir,belki tv öntanımlı değerler varsa yükleneni tanımıyor olabilir ,ama durduruldu demesinin nedeni sürüm uyumsuzluğu büyük ihtimalle,istersen sana 4.4.2 ve 4.4.4 sürümü 2 adet yolluyayım kur bakalım,önce 4.4.2 yi kur,olmazsa diğerini kurarsın.

Açılmazsa ilet,düzelteyim :ok

brhn1 Çevrimdışı

brhn1

Yeni Üye
6 Ağu 2018
9
34
Normal değil bu tekrar tekrar atın gerekirse.

Hızlı dönüşünüz ve yardımlarınız için tşeekkür ederim hocam,

Yazıyorum servise ama gene dönüş yok,
Ankara da yaşıyorum,

başka bir servisi arayıp devreye sokma ihtimalim varmıdır?
işe yarar mı başka bir servisle iletişim kurmak veya direk awox call center ile iletişime geçsem yardımcı olurlar mı değişim konusunda,

Aldığım fiyat nedeniyle iade etmek istemiyorum ama internetten aldığım için son çare iade edeceğim ürünü yardımcı olmazlar ise.

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
teraspy teraspy, malesef üstad iki apkyı da kurdum yine durduruldu hatası verdi. Acaba kendi sisteminizdeki apkyı gönderme imkanınız olur mu?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy, malesef üstad iki apkyı da kurdum yine durduruldu hatası verdi. Acaba kendi sisteminizdeki apkyı gönderme imkanınız olur mu?
Buntv bende yok inan,olsa mutlaka yollardım,ama tuhaf gelen v6 ve v4 sürümün de çalışmaması.Acaba bununla ilişkili başka bir dosya-yazılım da silinmiş olmasın ,tvnin android sürümü kaç acaba?

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
teraspy teraspy, android 6, bende kac gundur ugrasiyorum bi turlu cozemedim. Çok da onemli degil vpn isi, tv de ihtiyacim yok ama hirs yapti bende neden calismiyor diye ve baska sistem dosyalarida zarar gordu mu diye ona da bakiyorum zamanimi yiyor. İlteriş ve adem bey ins bir çözüm bulur orjinal rom konusunda. Belki orjinal rom tekrardan kurulursa sistem dosyalarida kendini yeniler.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Halen şu ''Çin Malı'' ifadesine sığınacak kadar zavallı satıcılar var ise bu ülkede, Güzel ülkemin ahlaki geleceğine dair umutlarım biraz daha kaybolacak demektir.

Şu dünyada üretilen her ne olursa olsun, Araba, Kombi, Televizyon, Klima,Buzdolabı, Tuğla, Kiremit, Saç tokası, Zımba teli vs vs vs dünyada üretilen her ne var ise artık, Çin ile direkt veya dolaylı yoldan üretime yönelik bağlantısı olmayan tek bir örnek var mı çok merak ediyorum.

Haaa anladım, Awox zaten öyle muhteşem büyümüş ve Samsung LG SONY gibi markaları sollamış ve dünyaya tv ihraç etmeye başlamış ki, üstüne bir de kalite klasmanı oluşturup modaya uymuş ve ''Bunlar dandik olanlar Türkiye ye, Bunlar altın kaplama olan panelliler bunlar Avrupa'ya'' demişler.

Samimiyetle yazıyorum ki, bir kitap dahi yazmışlığım var lakin ben bile bu kadar güzel senaryo yine de yazamam.

Siz sahtekarlara ve çakallıkla geçinen satıcılara sesleniyorum.. Elimden geldiği, dilimin döndüğü, gücümün yettiği her zerreye kadar sizin gibi şeref yoksunlarının ipliğini pazara çıkartmak boynumun borcu olsun.

Bakın ben de işyerimde bu televizyondan satıyorum. 2500TL, Daha dün iki genç kardeşimiz geldi, dedim ki interneti araştırdınız mı? Orada daha ucuza var.
Ben de 2300TL ye aldım bu televizyonu. 2500TL etiket koydum üstüne, İnternette 2300tl olduğunu bile bile gelip ''Abi dükkânın hakkıdır'' diyerek mal alıyorsa bu insanlar, Sen de adam gibi insanlara doğruyu anlatacaksın, yolu göstereceksin, o hangi yolu tercih ederse onun tercihine de saygı duyacaksın o kadar.

Bu mal şu an sadece tek bir kod üzerinden üretiliyor.. Haa elbette yarın veya önümüzdeki ay veya önümüzdeki yıl karar alıp üretim materyallerini değiştirebilirler bunu zaten en başından beri belirtiyoruz. Lakin şu an üretim halen tek kod üzerinden ve hep aynı materyaller ile.

2800tl etiket koyan adam, saçma sapan yalanların ardına sığınacağına, ''Benim malım 2800tl kardeşim, ben 500TL kazanmazsam bu tv yi satmam'' diye delikanlı gibi yazsın, yine de almak isteyen var ise ''Delikanlı adammış'' diyerek alırsa alır o satıcı ile alıcı arasındaki sorun artık. Fakat kalkıp da 2300TL olanlar Çin, 2500 olanlar Taiwan, 2550 olanlar Singapur, 2600 malezya, 2800 Amariga da üretilyor derse o muhterem, buyursun gelsin buraya da yazsın da alnını karışlayalım hep birlikte.

Sıef bu tip çakallara meydan vermemek ve sadece DOĞRU bilgiyi size aktarmak adına Bu televizyonun elimizden gelen tüm teknik detaylarını inceledik, halen de inceliyoruz hem de şu zamana kadar dişe dokunur büyük destek almamış olmamıza rağmen.

Fırsat buldukça halen tv yi kurcalıyorum başka nelerini çözebilirim diye ve bu gün nihayet android recovery ve factory reset kısmını buldum ki çok da zor olmadı bunu bulmam.

İlk fırsatta U5600STR android recovery bölümüne nasıl girilir bunu video ile kısacık anlatacağım sizlere lakin bilerek tüm bilgileri biriktiyirouz ki sizlere her şeyi bir kalemde anlatabilelim elimizden geldiğince.

Şu Vpn vs konularına da vakit ayırmak istiyor olsam da arkadaşlar özellikle Türkiye geneline hitap ediyor olmamız nedeniyle cidden büyük yoğunluğumuz var, yaz dönemi de tuzu biberi oldu ki günde kaç saat uyuyabildiğimiz dahi belli değil.

@Pixel Teknoloji bir yandan, ben diğer yandan her yere yetişmeye çalışıyoruz, bu anlamda bazı gecikmelerimizi de anlayışla karşılayacağınızı umut ediyoruz :ok
On numara bir yorum olmuş. Kolaylıklar dilerim. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
On numara bir yorum olmuş. Kolaylıklar dilerim. :ok
Çok teşekkür ederim kardeşim.

5600 ilk firesini verdi, bir kardeşimiz kargo yolu ile ulaştırdı bana. Yazılım yüklerken çökmüş televizyon. Kartı fabrikaya sevk ettim, sonucu paylaşırım buradan.

Haydi hakkımızda hayırlısı bakalım ::ok

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Çok teşekkür ederim kardeşim.

5600 ilk firesini verdi, bir kardeşimiz kargo yolu ile ulaştırdı bana. Yazılım yüklerken çökmüş televizyon. Kartı fabrikaya sevk ettim, sonucu paylaşırım buradan.

Haydi hakkımızda hayırlısı bakalım ::ok
Geçmiş olsun evet hayırlısı... Bakalım bende bekliyorum merakla.. Bugün fabrika teknik birimdeki arkadaşla görüştüm. Bu hafta yada en geç haftaya size dönüş yaparız dedi... Altyazı sorununa yapıcak birşey yok ama dedi. Hayret ediyorum gerçekten :hmm

Geri
Üst Alt