Halen şu ''Çin Malı'' ifadesine sığınacak kadar zavallı satıcılar var ise bu ülkede, Güzel ülkemin ahlaki geleceğine dair umutlarım biraz daha kaybolacak demektir.
Şu dünyada üretilen her ne olursa olsun, Araba, Kombi, Televizyon, Klima,Buzdolabı, Tuğla, Kiremit, Saç tokası, Zımba teli vs vs vs dünyada üretilen her ne var ise artık, Çin ile direkt veya dolaylı yoldan üretime yönelik bağlantısı olmayan tek bir örnek var mı çok merak ediyorum.
Haaa anladım, Awox zaten öyle muhteşem büyümüş ve Samsung LG SONY gibi markaları sollamış ve dünyaya tv ihraç etmeye başlamış ki, üstüne bir de kalite klasmanı oluşturup modaya uymuş ve ''Bunlar dandik olanlar Türkiye ye, Bunlar altın kaplama olan panelliler bunlar Avrupa'ya'' demişler.
Samimiyetle yazıyorum ki, bir kitap dahi yazmışlığım var lakin ben bile bu kadar güzel senaryo yine de yazamam.
Siz sahtekarlara ve çakallıkla geçinen satıcılara sesleniyorum.. Elimden geldiği, dilimin döndüğü, gücümün yettiği her zerreye kadar sizin gibi şeref yoksunlarının ipliğini pazara çıkartmak boynumun borcu olsun.
Bakın ben de işyerimde bu televizyondan satıyorum. 2500TL, Daha dün iki genç kardeşimiz geldi, dedim ki interneti araştırdınız mı? Orada daha ucuza var.
Ben de 2300TL ye aldım bu televizyonu. 2500TL etiket koydum üstüne, İnternette 2300tl olduğunu bile bile gelip ''Abi dükkânın hakkıdır'' diyerek mal alıyorsa bu insanlar, Sen de adam gibi insanlara doğruyu anlatacaksın, yolu göstereceksin, o hangi yolu tercih ederse onun tercihine de saygı duyacaksın o kadar.
Bu mal şu an sadece tek bir kod üzerinden üretiliyor.. Haa elbette yarın veya önümüzdeki ay veya önümüzdeki yıl karar alıp üretim materyallerini değiştirebilirler bunu zaten en başından beri belirtiyoruz. Lakin şu an üretim halen tek kod üzerinden ve hep aynı materyaller ile.
2800tl etiket koyan adam, saçma sapan yalanların ardına sığınacağına, ''Benim malım 2800tl kardeşim, ben 500TL kazanmazsam bu tv yi satmam'' diye delikanlı gibi yazsın, yine de almak isteyen var ise ''Delikanlı adammış'' diyerek alırsa alır o satıcı ile alıcı arasındaki sorun artık. Fakat kalkıp da 2300TL olanlar Çin, 2500 olanlar Taiwan, 2550 olanlar Singapur, 2600 malezya, 2800 Amariga da üretilyor derse o muhterem, buyursun gelsin buraya da yazsın da alnını karışlayalım hep birlikte.
Sıef bu tip çakallara meydan vermemek ve sadece
DOĞRU bilgiyi size aktarmak adına Bu televizyonun elimizden gelen tüm teknik detaylarını inceledik, halen de inceliyoruz hem de şu zamana kadar dişe dokunur büyük destek almamış olmamıza rağmen.
Fırsat buldukça halen tv yi kurcalıyorum başka nelerini çözebilirim diye ve bu gün nihayet android recovery ve factory reset kısmını buldum ki çok da zor olmadı bunu bulmam.
İlk fırsatta U5600STR android recovery bölümüne nasıl girilir bunu video ile kısacık anlatacağım sizlere lakin bilerek tüm bilgileri biriktiyirouz ki sizlere her şeyi bir kalemde anlatabilelim elimizden geldiğince.
Şu Vpn vs konularına da vakit ayırmak istiyor olsam da arkadaşlar özellikle Türkiye geneline hitap ediyor olmamız nedeniyle cidden büyük yoğunluğumuz var, yaz dönemi de tuzu biberi oldu ki günde kaç saat uyuyabildiğimiz dahi belli değil.
@Pixel Teknoloji bir yandan, ben diğer yandan her yere yetişmeye çalışıyoruz, bu anlamda bazı gecikmelerimizi de anlayışla karşılayacağınızı umut ediyoruz