Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Sistem dosyalarından kalan depolama ise iyi, güncelleme söz konusu olduğunda Awox'un önü tıkanabilir.Depolama 4.6 GB.
Sistem dosyalarından kalan depolama ise iyi, güncelleme söz konusu olduğunda Awox'un önü tıkanabilir.Depolama 4.6 GB.
Nasıl yani,müşteri "U5600STR" siparişi veriyor ama müşteriye "K5500RST" mi gönderiyorlar,birde "ikiside aynı" diyorlar (yani googlede öyle yazıyor) ,İkiside aynı ise neden ismi değişik ozaman ,neden aynı isimle dağıtılmamış bu tvlerAWOX U5600STR sipariş edenlere K5500RST gelme olayları ortaya çıkınca hemen bir inceleme yapalım dedik
Nasıl yani,müşteri "U5600STR" siparişi veriyor ama müşteriye "K5500RST" mi gönderiyorlar,birde "ikiside aynı" diyorlar (yani googlede öyle yazıyor) ,İkiside aynı ise neden ismi değişik ozaman ,neden aynı isimle dağıtılmamış bu tvler
Acaba apk dosyası K5500RST ye yükleniyormu,denedinizmi.
Bende burada okuyup- izleyince googldan da arama yaptım, karşıma aşağıdaki yazı çıktı,ki yazan sipariş verip başka model tv gelince DHde yayınlamış ,awoksun merkezi de böyle cevaplamış, onun için "ikiside aynı" diyorlar demiştim ,yani kişiye cevap veren makam, avoksun merkeziymişHenüz bu konuda videoda da söylemediğiz gibi yetkili ağızdan bi bilgi almış olamasakta sanırım yeni bir üretim kodu ile yeni bir seri ile devam ediliyor. Önceki model ile arasındaki farkı anlatırken özellikle dikkat ettik. Ramden, panel üreticisine, kasa yapısından, kumandaya kadar farklı çalışılmış. Misal kumandaya değinmeyi unuttuk şimdi aklıma geldi. Kumanda da fare tuşu var en üst kısımda ve ona basınca ekranda imleç beliriyor seçimleri fare yönlendirmesi ile yapabiliyorsunuz.
DHden' Alıntı:Arkadaşlar ben tv yi aldım. Ama bana gelen k5000tsr. Aradım awox merkezi bana u6000str ile aynı olduğunu sadece kutu o şekilde dediler. Umarım öyledir. Optik çıkışı göremedim. Bilen arkadaşlar resmini atabilir mi acaba? Genel itibari ile parasına göre bence iyi bir tv.
Nasıl yani,müşteri "U5600STR" siparişi veriyor ama müşteriye "K5500RST" mi gönderiyorlar,birde "ikiside aynı" diyorlar (yani googlede öyle yazıyor) ,İkiside aynı ise neden ismi değişik ozaman ,neden aynı isimle dağıtılmamış bu tvler
Acaba apk dosyası K5500RST ye yükleniyormu,denedinizmi.
Bende burada okuyup- izleyince googldan da arama yaptım, karşıma aşağıdaki yazı çıktı,ki yazan sipariş verip başka model tv gelince DHde yayınlamış ,awoksun merkezi de böyle cevaplamış, onun için "ikiside aynı" diyorlar demiştim ,yani kişiye cevap veren makam, avoksun merkeziymiş
Neyse,acaba apk dosyası yükledinizmi,cevap "hayır" ise yükleyip denermisiniz acaba
5500 geliyor deniyor.Şuan alım yapmaya kalksak 5600 mü 5500 mü geliyor yada şans hangisi gelirse mi ?
Fırsat bulduğumuz bi vakitte bakalım hocam
Şuan alım yapmaya kalksak 5600 mü 5500 mü geliyor yada şans hangisi gelirse mi ?
5500 geliyor deniyor.
İlteriş kardeşim, bu güne kadar sanılar üzerine hareket etmedik çok şükür
4+4=8gb ram bu nasil hesap ki 1gb cikiyorMerhaba,
Ürünün RAM bilgilerini incelediğimizde Samsung 4+4 = 8 ancak Gb yani Gigabit kapasiteye sahip. Buda 1 GB (gigabyte) RAM demek.
8 Gigabit / 8 = 1 Gigabayt4+4=8gb ram bu nasil hesap ki 1gb cikiyor