benimde aynı durum mevcut. bir çözüm bulabildiniz mi acaba?Mibox s 4k cihazım aynı şekilde açılmıyor kırmızı ışık yanıyor anlatılanları yaptım ama malesef başaramadım %1 i geçemeden time 22 de hata veriyor birçok kablo denememe rağmen ne yapabilirim yardımcı olabilirmi
bilirseniz teşekkürler.
Hafif alttan tornavçda ile kaldırın her kenardan çıkıyor zaten ben yaptım. Lehimli değil.yavru bu şekilde;
Çok tecrübeli değilim ama o sorunu usb den güncel rom yüklemekle çözülüyor açılışta kumanda çalışırsa sistem menüsüne girip ordan usb den romu yüklemek lazım veya klavye maus kullanarak ve internet olayınıda kablo dönüştürücü aparatla internete bağlamak lazım ağ kablosu ile ordan internetten güncelleyebilirsinMerhaba hocam cihaz açıldı ancak kumanda ve wifi yok bu sorunu nasıl açabiliriz
Aynısı ben de oldu USB den firmware yükledim.yabanci kaynakları araştırırsan direk çözümü anlatmış.Çok tecrübeli değilim ama o sorunu usb den güncel rom yüklemekle çözülüyor açılışta kumanda çalışırsa sistem menüsüne girip ordan usb den romu yüklemek lazım veya klavye maus kullanarak ve internet olayınıda kablo dönüştürücü aparatla internete bağlamak lazım ağ kablosu ile ordan internetten güncelleyebilirsin
Hocam benim cihaz da brick oldu.Sayfa başındaki indirilecek dosyalar geçerli mi hala.Bugun cihazı sokup metal parçayı çıkarttım.Bilgisayardan dediklerinizi yapsam olur mumerhaba herkese, yapan herkese geçmiş olsun, yapamayanlar da; ya kablolarını değiştirip ya da kullandıkları pc nin usb portlarını değiştirip denesinler. Gerekiyorsa başka pc de yine deneme yapsınlar. cihaz gerekli voltajı alamadığı için işlem yarıda, başta, sonda kalıyordur.
kolay gelsin herkese.