pasword.bin klasörü eklemen lazım.Selam hala bu konuyu okuyan, illgilenen varmı bilmiyorum ancak bakan varsa %7'de kalmakta bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
[0x32030201] Uboot/Get result/DiskIntitial error
pasword.bin klasörü eklemen lazım.Selam hala bu konuyu okuyan, illgilenen varmı bilmiyorum ancak bakan varsa %7'de kalmakta bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Bu hatayı aldıysanız doğru yoldasınız, sadece şunları dikkate almanızı tavsiye ederimSelam hala bu konuyu okuyan, illgilenen varmı bilmiyorum ancak bakan varsa %7'de kalmakta bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Arkadaşlar benim de cihaz güncelleme esnasında kapanınca aynı sorunu yaşamıştım. Tamiri için göndermek istediğimde kargo hariç 680 tl ücret talep edildi.gidiş dönüş kargo ücreti 120 tl olduğunu öğrendim. Göndermek içimden gelmedi. Kendim yapacağım dedim ve sayenizde sorunu ortadan kaldırdım.Artık cihazım çalışıyor. Yardıma ihtiyacı olanlar varsa yaptığım işlemleri satır satır yazabilirim. Konuyu açan ve bize rehberlik yapan arkadaşıma ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Allah hepinizden razı olsun.
Hatta sakıncası olmazsa alabildiğiniz görsellerle birlikte sıfırdan bir konu açabilirseniz, mevcut konuya da link verilmesini sağlarız ve konudan güncel olarak tüm üyelerimiz yararlanabilir. Çok güzel olur.Bu konu başlığında paylaşılan yöntemlerde bazen küçük detaylarda yapilabilecek farklılıklar başarısız sonuçlar alınması,sonuç olarak umut kırıcı olabiliyor.
Özellikle bu konu altında yapacağınız, vurgulamak istediğiniz "ben şöyle şöyle yaptım anlatılan dan farklı, şu ayrıntıya dikkat edin,beni şu konu çok uğraştırdı böyle böyle çözdüm" diyebileceğiniz dikkat çekmek istediğiniz bilgileri paylaşırsanız memnun oluruz.bazen forumdaki arşivdeki bir konu çok sonraları yüzümüzü güldürebiliyor.
Cihazınızı tekrar aktif edebilmeniz bizi de sevindirdi.tebrikler...
Ayrıca ığdır'a selamlar
Iğdır'dan da size gönül dolusu sevgiler saygılar. En kısa sürede deneyimlerimi buradan paylaşacağım. Teşekkürler.Bu konu başlığında paylaşılan yöntemlerde bazen küçük detaylarda yapilabilecek farklılıklar başarısız sonuçlar alınması,sonuç olarak umut kırıcı olabiliyor.
Özellikle bu konu altında yapacağınız, vurgulamak istediğiniz "ben şöyle şöyle yaptım anlatılan dan farklı, şu ayrıntıya dikkat edin,beni şu konu çok uğraştırdı böyle böyle çözdüm" diyebileceğiniz dikkat çekmek istediğiniz bilgileri paylaşırsanız memnun oluruz.bazen forumdaki arşivdeki bir konu çok sonraları yüzümüzü güldürebiliyor.
Cihazınızı tekrar aktif edebilmeniz bizi de sevindirdi.tebrikler...
Ayrıca ığdır'a selamlar
Dikkat!!! Cihaz adaptörü bu işlemler sırasında takılı olacak.Cihaz güncelleme esnasında brick olduysa,arkasındaki kırmızı ışık sürekli yanıyorsa yukarıda anlattığımız işlemler geçerli olacaktır.Fişini takıp arkasındaki kırmızı ışığın yanıp yanmadığını kontrol ediniz.Yanmıyorsa adaptörünü değiştiriniz.Öncelikle cihazın çöktüğünden(brick olduğundan) emin olunuz.Selamlar,
Cihazı USB ilePC'ye bağlayıp belirtilen notlara dokunarak kısa devre oluşturup cihazın adaptörünü takmama rağmen bilgisayarım hiçbir şekilde cihazı görmüyor.
Neden olabilir?
Isik kirmizi sabit sekilde yaniyor. Cihaz surekli TV ekraninda Mi yazisinda açılıp kapanıyor. Bahseettiğiniz şekilde UCB kablosu aldım, PC^ye bağlayıp gerekli yerlere teli dokundurup adaptörü takıyorum. FAkat PC cihazı hiçbir şekilde görmüyor. Birkaç USB kablosu ile denedim.Son oalrak da bu sitede bir arkadaşımıızın tavsiye ettiği mavi kısa kablodan alıp denedim fakat yine PC görmedi.Dikkat!!! Cihaz adaptörü bu işlemler sırasında takılı olacak.Cihaz güncelleme esnasında brick olduysa,arkasındaki kırmızı ışık sürekli yanıyorsa yukarıda anlattığımız işlemler geçerli olacaktır.Fişini takıp arkasındaki kırmızı ışığın yanıp yanmadığını kontrol ediniz.Yanmıyorsa adaptörünü değiştiriniz.Öncelikle cihazın çöktüğünden(brick olduğundan) emin olunuz.
Dikkat!!! Cihaz adaptörü bu işlemler sırasında takılı olacak.Cihaz güncelleme esnasında brick olduysa,arkasındaki kırmızı ışık sürekli yanıyorsa yukarıda anlattığımız işlemler geçerli olacaktır.Fişini takıp arkasındaki kırmızı ışığın yanıp yanmadığını kontrol ediniz.Yanmıyorsa adaptörünü değiştiriniz.Öncelikle cihazın çöktüğünden(brick olduğundan) emin olunuz.
Benim cihazda da aynı belirtiler vardı.Arkadaki ışık sürekli kırmızı yanıyordu. Öndeki yeşil ışık yanıp sönüyordu sürekli.Ekranda MI logosu açılıp kapanıyordu.Siz adaptörü yanlış zamanda takmakla alakalı sorun yaşıyorsunuz.Cihazın içini açtıktan sonra ben çiviyle temas ettirdim.Ama bu işlemi yaptığımda adaptör elektriğe takılı oluyordu.sonradan çıkarıp takmıyordum.Adaptör elektriğe takılıyken iki devreyi çivi yardımıyla temas ettirirseniz bilgisayarda mutlaka ses gelecektir.öndeki ışık sürekli yanıp sönüyorsa bu durum sona erecektir.Adaptör takılı şekilde bunları yapmalısınız.Isik kirmizi sabit sekilde yaniyor. Cihaz surekli TV ekraninda Mi yazisinda açılıp kapanıyor. Bahseettiğiniz şekilde UCB kablosu aldım, PC^ye bağlayıp gerekli yerlere teli dokundurup adaptörü takıyorum. FAkat PC cihazı hiçbir şekilde görmüyor. Birkaç USB kablosu ile denedim.Son oalrak da bu sitede bir arkadaşımıızın tavsiye ettiği mavi kısa kablodan alıp denedim fakat yine PC görmedi.