MDZ-22-AB / Mi Box S Maceram. Brick olmuş Cihazı Yeniden Çalıştırma.

M Çevrimdışı

mark58

Yeni Üye
12 Eki 2023
4
26
bende de mibox 4k var cihaz açılmıyor kırmızı ışık yanıyor ama görüntü vs hiç bir şey yok burdaki talimatları yaptım ama nafile hata verip duruyor yüzde 1 bazen yüzde 2 de hata veriyor cihazın arkasında mdz-22-ab yazıyor acaba yanlış yazılım mı atıyoruz bunun yazılımı varmı nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz

I Çevrimdışı

igdirnet

Yeni Üye
16 Eyl 2023
8
39
bende de mibox 4k var cihaz açılmıyor kırmızı ışık yanıyor ama görüntü vs hiç bir şey yok burdaki talimatları yaptım ama nafile hata verip duruyor yüzde 1 bazen yüzde 2 de hata veriyor cihazın arkasında mdz-22-ab yazıyor acaba yanlış yazılım mı atıyoruz bunun yazılımı varmı nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz
Yanlış yazılım attığınızı zannetmiyorum. Siz öncelikle ilk konuda belirtilen usb burning tool 2.1.8 sürümünü kullanip, cihaza password.bin dosyasını yüklerseniz yazılım yükleme işlemi yüzde 1-2 de kalmaz. Aynısı çünkü benim de başıma geldi. Yüzde 1-2 lerde kalıyordu. Password.bin dosyasını yükledikten sonra problem çözüldü.

M Çevrimdışı

mark58

Yeni Üye
12 Eki 2023
4
26
teşekkürler amazondan kaliteli usb aldım veri kablosu onunla sorunsuz yaptım şuan düzgün çalışıyor ilk etapta netflix error verdi ama cihazı güncelleyince düzeldi şuan hiç bir sorun yok kullanıyorum

E Çevrimdışı

edizweb

Yeni Üye
21 Eki 2023
1
27
Yabancı forumlara baktım.Çözüm bulamadım.Daha önce beelink mini A cihazım usb sine hdd takınca çökmüştü.Firmaya durumu anlattım cihazın resimlerini gönderdimS/N numarasına göre benim cihaz için hazırlayıp fabrika yazılımı gönderdiler.Düzeldi.Xiaomi firmasındanda bu şekilde destek istiyorum.Bootlodader kilidini açıp yazılıma seri nosunu,mac adresini ve aynı zamanda L1 sertifikla ilave edip bootloader kilidini kapatıp yazılım göndermeleri gerekiyor.Xiaomi firmasının cihazının arkadasında durup aynı hassaiyeti ilgiyi bekliyorum.Mail attığım servisler özel servis çıktı.Xiaomi firmasının yetkili Türkiye servisi veya Yurtdışı mail adresi bulamadım.Mail atıp çözüm sunmalarını isteyeceğim.

Merhabalar, aynı durum benimde başıma geldi, Telegram grubundan indirdiğim yazılımı yüklerken cihazım brick oldu, cihazın içini açıp testpoint noktasından yazılım atarken yanlışlıkla "erase bootloader" seçeneğini işaretli kalmış cihazın MAC,L1,DRM tüm sertifikaları silindi, üzerinden epey zaman geçmiş ama sizler Xiaomi ile iletişime geçip çözüme ulaşabildiniz mi?

E edizweb, C cimbom38

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cimbom38

Aktif Üye
29 May 2020
67
59
Merhabalar, aynı durum benimde başıma geldi, Telegram grubundan indirdiğim yazılımı yüklerken cihazım brick oldu, cihazın içini açıp testpoint noktasından yazılım atarken yanlışlıkla "erase bootloader" seçeneğini işaretli kalmış cihazın MAC,L1,DRM tüm sertifikaları silindi, üzerinden epey zaman geçmiş ama sizler Xiaomi ile iletişime geçip çözüme ulaşabildiniz mi?

E edizweb, C cimbom38
Çözüme ulaşamadım.

E Çevrimdışı

ender38

Yeni Üye
11 Kas 2023
1
64
merhabalar
1 haftadır mı box ıle ugrasıyorum ama %1 den baska yok download buffering yazıp kalıyor program
usb ırtıbatta sorun yok aygıt yonetıcı tamam program ırtıbat saglıyor ama yazılım bı turlu baslamıyor elımde 2 adet mı var 2 side aynı
serılerı mdz 22 ab

yardımcı olabılirseniz sevinirim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,479
merhabalar
1 haftadır mı box ıle ugrasıyorum ama %1 den baska yok download buffering yazıp kalıyor program
usb ırtıbatta sorun yok aygıt yonetıcı tamam program ırtıbat saglıyor ama yazılım bı turlu baslamıyor elımde 2 adet mı var 2 side aynı
serılerı mdz 22 ab

yardımcı olabılirseniz sevinirim
T trkkrsy,

Geri
Üst Alt