S
singleman75
Yeni Üye
- 31 Ocak 2020
- 9
- 49
2 kablo 2-3 PC denedi,m hocam. Olmadı :(kablo, markası yok, kısa, kalın.
yazılım ile düzelecek bir şeye benziyor. yapabilirim diye düşünüyorum.
2 kablo 2-3 PC denedi,m hocam. Olmadı :(kablo, markası yok, kısa, kalın.
yazılım ile düzelecek bir şeye benziyor. yapabilirim diye düşünüyorum.
cihazın fişini taktığınızda 3,5mm jak girişinde kırmızı led yanıyor ise gönderin hocam deneyeyim. olursa karınıza olmazsa kargolar vs ile extra zararınıza. ben bir şey talep etmiyorum bu işten.2 kablo 2-3 PC denedi,m hocam. Olmadı :(
Usb yı takıyom ama gormuyor cıhaz tam acılır oluyor kapanıyor yanı resıtlıyor recowerede alamıyomcihazınıza uyumlu yazılımı yüklerseniz düzelir muhtemelen
Onları hep yapıyom bı turlu recovere getıremedımfişi çıkarın, geri ve ok tuşuna basarken fişi takın
sizde gönderin ben de deneyeyim ? ?Onları hep yapıyom bı turlu recovere getıremedım
Yazdım özelden.cihazın fişini taktığınızda 3,5mm jak girişinde kırmızı led yanıyor ise gönderin hocam deneyeyim. olursa karınıza olmazsa kargolar vs ile extra zararınıza. ben bir şey talep etmiyorum bu işten.
WP üzerinden adres, irtibat bilgilerimi gönderdim.Yazdım özelden.
Olur gonderırım ıletışim yapalım benım tlf 05377802513sizde gönderin ben de deneyeyim ? ?
WP üzerinden adres, irtibat bilgilerimi gönderdim.Olur gonderırım ıletışim yapalım benım tlf 05377802513
Çok teşekkür ederim. Neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum ama beceremedim. 3 bilgisayar 2-3 farklı kablo vs. Bir türlü halledememiştim. Tekrardan çok teşekkürler.S singleman75 ustamın cihazı sabah tarafıma ulaştı. Öğlen müdahale fırsatı buldum, işyerinde kullandığım pc ve kendi kablom ile yüklemeyi denediğimde başarılı sonuç alamadım. kendi sattığım cihazın yazılımını yüklerken kullandığım arkadaşın kablosunu aldım. Bu kabloda %8 e kadar gelip hata verdi.
evdeki pc de yüklemeyi yaptığımda sorunsuz şekilde brick cihazı kurtardım. gerekli görsel ve videoları wp üzerinden paylaştım. yarın kendisine iade olarak kargoya teslim edeceğim.
güle güle kullanın. tekrar birde buradan yazayım, güncelleme yok ! ?
Merhabalar elimde MDZ-22-AB mi box 4S cihaz var son Yanınlanan güncellemeyi aldı fakat cihaz açılıp Mi Ekrana geliyor sonra kapanıyor sürekli Recowery moda girmiyor USB_Burning_Tool_v2.1.6 ile oneday_r363_20181012_user ve mdz22ab_r363 yükleme yapmak istediğimde %1 time 27'de kalıyor elimde iki farklı kablo var ikisinde aynı yerde kalıyor Başka bir yolu varmı ürünü kurtarmak için