Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

teşekkürler mb97 vestel tv ye netflix uygulamasını yükledim ama netflix artık çalışmıyor dizilere veya filmlere girdiğimde BU İÇERİK OYNATILAMIYOR TEKRAR SONRA DENEYİN HATASI VERİYOR yardımcı olur musunuz?

teşekkürler mb97 vestel tv ye netflix uygulamasını yükledim ama netflix artık çalışmıyor dizilere veya filmlere girdiğimde BU İÇERİK OYNATILAMIYOR TEKRAR SONRA DENEYİN HATASI VERİYOR yardımcı olur musunuz?
İlk defa böyle bir geri dönüş alıyorum.

yükledim ama netflix artık çalışmıyor
sanirim calisiyor yazmak istediniz ..Bahsettiginiz hata ile ilgili netflix in kendi sayfasinda sadece xbox icin cözüm önerisi sunulmus tv ve digerleri icin sebebini bilmiyoruz arastiriyoruz aciklamasi var.Servis menüden factory reset yapip tv nizi yeniden kurun belki ise yarar ..

benim tv m95 herşeyi yaptım pcden configi açtıgımda o menultem support çıkmıyor neden ?

MB100 karta başarılı bir şekilde kurulum yapıldı. Fakat ilk başta netflix görünmedi ama aşağıdaki search barından aratınca geldi. Factory reset yapmadan önce aramayı deneyebilirsiniz.

Mb 100 de puhu tv nasıl açılır acaba

Mb97 Regalde işe yaradı. Çok sağol @hosbulduk

Merhaba emekleriniz icin teşekkürler çok güzel çalışıyor fakat Netflix te film izlerken 2 dk sonra donum video yükleniyor simgesi çıkıyor ve 25 te kalıyor bir oneriniz varmıdır teşekkürler

Merhaba emekleriniz icin teşekkürler çok güzel çalışıyor fakat Netflix te film izlerken 2 dk sonra donum video yükleniyor simgesi çıkıyor ve 25 te kalıyor bir oneriniz varmıdır teşekkürler

Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın servis menü gelecektir resmini buraya ekleyin çözüm var ise yardımcı oluruz.

Geri
Üst Alt