teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ne uyguladın acabahocam youtube video izleyip burdan okuyarak uyguladım fakat netflix gelmedi :( yardımcı olabilirmisiniz ? seg smart tv mb211 tv
Ne uyguladın acabahocam youtube video izleyip burdan okuyarak uyguladım fakat netflix gelmedi :( yardımcı olabilirmisiniz ? seg smart tv mb211 tv
mb211 de basarili sekilde aktif ediliyor ,bir yerde dikkatinizden kacan birsey olmali.Profiliniz paylasirsaniz kontrol ederim.hocam youtube video izleyip burdan okuyarak uyguladım fakat netflix gelmedi :( yardımcı olabilirmisiniz ? seg smart tv mb211 tv
Bazen mb211 de guncelleme yapmadan gelmiyor abimb211 de basarili sekilde aktif ediliyor ,bir yerde dikkatinizden kacan birsey olmali.Profiliniz paylasirsaniz kontrol ederim.
Sadece aktif edilmesi sağlanıyor modlama ile ,tabii netflix yazılımı (kabaca yazdım) varsabaşka bir uygulama yüklemesi olmuyor anladığım kadarıyla usb ile sadece netflix eklenebiliyor.
sizin anakartiniz mb110s sanirim,dogru ise netflix olmasi gerekiyor,profilinizden kontrol edin.anladım hocam bir android box alacağız öyleyse kolay gelsin saygılar.
profilinizi paylasirsaniz bir kontrol ederim.evet kontrol ettim mb110s ama netflix yok diğerleri var .
Vestel tv profil alma dosyaları -tümü- profil konusu burada anlatiliyor denemek istersenizİlginiz için teşekkür ederim profılderken tam anlamadım ama sorun değil sanırım androıd box alacağım smart tv uygulamalarını pek beğenmedim kardeşim sağolasın saygılar k.g.