Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

hocam youtube video izleyip burdan okuyarak uyguladım fakat netflix gelmedi :( yardımcı olabilirmisiniz ? seg smart tv mb211 tv
mb211 de basarili sekilde aktif ediliyor ,bir yerde dikkatinizden kacan birsey olmali.Profiliniz paylasirsaniz kontrol ederim.

MB211 ANAKARTLI SEG TV DE SMART İP TV NASIL YÜKLENİYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Iptv tv ye yüklemeniz mümkün degil,smart menüde mevcut olan ssiptv veya ottplayer kullanabilirsiniz.

başka bir uygulama yüklemesi olmuyor anladığım kadarıyla usb ile sadece netflix eklenebiliyor.

başka bir uygulama yüklemesi olmuyor anladığım kadarıyla usb ile sadece netflix eklenebiliyor.
Sadece aktif edilmesi sağlanıyor modlama ile ,tabii netflix yazılımı (kabaca yazdım) varsa :ok

anladım hocam bir android box alacağız öyleyse kolay gelsin saygılar.

Bu (....) şekilde bir şeyler karalamak ,cevap yazmış gibi olmak forumda emeği geçenlere ayıp olmaktadır.
Teşekkürler

Son düzenleme:
evet kontrol ettim mb110s ama netflix yok diğerleri var .

İlginiz için teşekkür ederim profılderken tam anlamadım ama sorun değil sanırım androıd box alacağım smart tv uygulamalarını pek beğenmedim kardeşim sağolasın saygılar k.g.

Geri
Üst Alt