MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jvc si olanlar atlasın mı @fikoloji =D

Henüz jvc orjinali için gelmedi sadece carbon menü için geldi. Ama V3 mb130 yazılımı birbirine yüklenebiliyor sizde biliyorsunuz ?

jvc de renklerde iyileştirme olmuş gibi geldi
Aksine ben biraz kötü algıladım gerçi Tivibu kullanıyorum Kendi yayını denemedim ama İnternet te hızlanma hissettim smart geçişleri biraz daha hızlı ama görüntü konusunda biraz daha izleyip bilgi vereceğim

Aksine ben biraz kötü algıladım gerçi Tivibu kullanıyorum Kendi yayını denemedim ama İnternet te hızlanma hissettim smart geçişleri biraz daha hızlı ama görüntü konusunda biraz daha izleyip bilgi vereceğim
ne diyorsun, netlik gelecek derken daha mı fluulaştık_?

Teşekkürler

Teşekkürler

Deneyek görek. Teşekkürler.

ne diyorsun, netlik gelecek derken daha mı fluulaştık_?
bana öyle geldi siyhımsı ekranlarda bi mozaiklenme var gibi yada bana öyle geldi, ben pek tv izlemiyorum internetten film ve dizi izliyorum

Arkadaşlar merhaba, Vestel 65UD8900 kullanıcısıyım ve televizyonu ilk aldığımdan beri (Ocak 2018) yazılım değişikliği yapmadım. Mevcut yazılımım olan 3.44.6.0 ın üzerine direk yükleme yapmamın herhangi bir sakıncası olur mu?

Arkadaşlar merhaba, Vestel 65UD8900 kullanıcısıyım ve televizyonu ilk aldığımdan beri (Ocak 2018) yazılım değişikliği yapmadım. Mevcut yazılımım olan 3.44.6.0 ın üzerine direk yükleme yapmamın herhangi bir sakıncası olur mu?
merhaba dün yüklemiş olduğum 3.62.43 yükleyebilirsin
sakıncası yoktur

17MB130 3.62.35'te kaldı. Yeni sürüme geçiş yapmadı. Tekrar deneyeceğim.

yükleyen arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim vestel 55ud9650 için akşam yüklemeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt