kendi güncellemesi pek olmuyor kendin yüklüyorsunTeleviyonun normal güncellemesi ile buradan usbbile indirip güncelleme arasında fark varmıdır.tesekkurler
yorumunuza aynen katılıyorum halen de 3.62.24 bu yazılımı kullanıyorum,3.62.24 goruntu daha keskin renkler daha doygun ,ama uygulamar problemli .tv nin donma kilitlenme oluyor.
3.62.35.1 uygulamalar ve tv nin calismasi sorunsuz ama renkler cansiz keskinlik yok...
3.62.35 tosh versiyonu kullaniyorum
49ud8400
ne yazık qui menü normal 130 a gelmeyecekMb130 kartlı tvlere quei mi meydi vestelin çıkardığı bu tarz yazılım çalışması var mı teşekkürler
kısa süreçte bir yazılım beklenmiyor ama takiptayimBence de .24 versiyon renklerde daha iyi ama arada kilitleniyor tv
.35 de kilitlenme olmadı hiç ama .24 deki renkler yok malesef
Yeni bir versiyon gelse .24 deki renk kalitesi ve .35 deki stabilite.
Jvc 50" için tabi
ben bir ara 24 ten döndüm fakat diğer yazılım hoşuma gitmedi bende tekrardan 24 'e döndüm ve tv yi fabrika ayarlarına aldım tekrar yükledim ondan sonra kilitlenme olayı minimum a düştü.Bence de .24 versiyon renklerde daha iyi ama arada kilitleniyor tv
.35 de kilitlenme olmadı hiç ama .24 deki renkler yok malesef
Yeni bir versiyon gelse .24 deki renk kalitesi ve .35 deki stabilite.
Jvc 50" için tabi
nedeni basit çıkan yazılımlarda sorunlar vardı, düzeltildi sorun gitti, büyük bir arıza veya basit uygulama ayarları çıkmazsa yazılım gelmeyecek gözüküyorMerhaba düzenli formu takip eden bir kişiyim her ay düzenli güncelleme gelirdi son 4 aydır mb130 anakarta güncelleme gelmiyor sebebi nedir acaba