MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ş Çevrimdışı

Şahid 

Yeni Üye
9 Haz 2018
27
34
Balıkesir paşaalanı bimden alınma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben tivibu uygulamasını kullanamayacakmıyım?

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

etutgun

Yeni Üye
27 Şub 2018
25
merhaba, güncellemeden sonra arc çalışmaz oldu. kabloyu çıkarıp taktığım zaman 1-2 saniye ses geliyor ve kesiliyor. tv açıldığında da otomatik olarak arc başlamıyor. farklı kablolarla denedim. bir fikri olan var mı acaba?
elektriği kesip bir süre bekledikten sonra düzeldi.

Son düzenleme:
Ş Çevrimdışı

Şahid 

Yeni Üye
9 Haz 2018
27
34
Modlayarakta tivibu uygulaması olmadı.garip bir şekilde bir şey engelliyor.Yardım edecek yok mu

G Çevrimdışı

Geborenzi

Yeni Üye
29 Eki 2018
5
39
Netflix gibi uygulamalarda ekran renk ayarları yapılamıyor, öntanımlıları kullanıyoruz. Onlar da kötü ayarlanmış, kırmızılar aşırı ve siyah veya karanlık sahnelerde kötü bir görüntü var. TV kaynağında yaptığımız ayarlar işe yaramıyor. Yeni bir yazılıma ihtiyaç var.

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Birde netflixte hdr aktif mi değil mi nereden görücez arkadaş belli olmuyor, yayın kaynağı hdr, infoda 1080p oynattığı görülüyor ama hdr mi anlayamıyorum sanki daha parlak olması lazım gibi. Artık güncelleme de çıkmaz bu TV ye :/

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
MciEy.png
uzun süredir

MB130 3.62.36 Yeni Yazılım :okbeklediğimden oylamaya katılmadım
not:
imzamdaki tv göre yorumum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Birde netflixte hdr aktif mi değil mi nereden görücez arkadaş belli olmuyor, yayın kaynağı hdr, infoda 1080p oynattığı görülüyor ama hdr mi anlayamıyorum sanki daha parlak olması lazım gibi. Artık güncelleme de çıkmaz bu TV ye :/
Vestel de hiç bir yerde hdr göremezsiniz ?
neden yazılımlar durdu mb 130 lara
Demiştik en stabil sürümü buldilar. Artık çalışmalar carbon yada titanyum menüye değil. Yeni nesil qui menüye

H Çevrimdışı

hakant

Yeni Üye
6 Ocak 2018
6
Netflix gibi uygulamalarda ekran renk ayarları yapılamıyor, öntanımlıları kullanıyoruz. Onlar da kötü ayarlanmış, kırmızılar aşırı ve siyah veya karanlık sahnelerde kötü bir görüntü var. TV kaynağında yaptığımız ayarlar işe yaramıyor. Yeni bir yazılıma ihtiyaç var.
Benim TV de de aynı durum vardı denemelerim sonucu Netflix gibi uygulamalarda ayarın uygulama sırasında değiştirilemediğini ancak kaynak listesi wireless/display de iken yaptığımız ayarların Netflix de ve diğer uygulamalarda ki görüntü ayarı olduğunu farkettim oradan istediğim renk ve ışık ayarlayınca karanlık ve renk karışımları düzeldi.

G Çevrimdışı

Geborenzi

Yeni Üye
29 Eki 2018
5
39
"RGB gain"i her renk için tek tek ayarlayabileceğimiz bir yer var mı? Yeşili sarıyı biraz kısmak iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt