modlama konsuu için link koydum oradan destek alın. yada full yazılım konusunda full yazılımınızı verdim o full yazılımı deneyinizBalıkesir paşaalanı bimden alınma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi ben tivibu uygulamasını kullanamayacakmıyım?
Burası yazılım güncelleme bölümü olduğu için burda destek bulman zor. Tv modlama konusuna yazınız. Yada Servisten destek alabilirsinizDemek ki yok.
Vestel de hiç bir yerde hdr göremezsiniz ?Birde netflixte hdr aktif mi değil mi nereden görücez arkadaş belli olmuyor, yayın kaynağı hdr, infoda 1080p oynattığı görülüyor ama hdr mi anlayamıyorum sanki daha parlak olması lazım gibi. Artık güncelleme de çıkmaz bu TV ye :/
Demiştik en stabil sürümü buldilar. Artık çalışmalar carbon yada titanyum menüye değil. Yeni nesil qui menüyeneden yazılımlar durdu mb 130 lara
Benim TV de de aynı durum vardı denemelerim sonucu Netflix gibi uygulamalarda ayarın uygulama sırasında değiştirilemediğini ancak kaynak listesi wireless/display de iken yaptığımız ayarların Netflix de ve diğer uygulamalarda ki görüntü ayarı olduğunu farkettim oradan istediğim renk ve ışık ayarlayınca karanlık ve renk karışımları düzeldi.Netflix gibi uygulamalarda ekran renk ayarları yapılamıyor, öntanımlıları kullanıyoruz. Onlar da kötü ayarlanmış, kırmızılar aşırı ve siyah veya karanlık sahnelerde kötü bir görüntü var. TV kaynağında yaptığımız ayarlar işe yaramıyor. Yeni bir yazılıma ihtiyaç var.