En günceli hala 3.62.35. Gelirse burada olacakmb130 bu anakarta ocak ve şubatta güncelleme gelmedi
Günaydın. Evet uyuyorÇok teşekkür ederim. Bu yazılım vestel 55ud8400 modeline oluyor mu acaba.
Yazılımı şöyle şu an ve çok problemli
Evet jvc olanı yükleyinizElinize emeğinize sağlık.
F fikoloji üstadım, bende 50 inc JVC var ve yazılımı 3,62,13. Bunun üzerine 3.62.35 i core olarak atsam bir sıkıntı çıkarmı?
merhaba F fikoloji ,
jvc 50 uhd tv'me core jvc yazılımını güncelledim ve internete bağlanamama sorunu yaşıyorum. aslında şöyle, cihaz ayarlardan internete bağlı görünüyor fakat bir uygulama açmayı denediğimde internete bağlanamıyor uyarısı ile karşılaşıyorum.
fişi çekip takmayı denedim, modemi kapatıp açtım. sorun yine de tv'de görünüyor. güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu ve 3.62.4 yani ilk aldığımdaki sürümü kullanıyordum. sizce sürümde geri dönüş yapmalı mıyım? yoksa başka bir çözüm uygulanabilir mi?
teşekkürler.
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/ merhaba şu formda bilgiler mevcut yine orada destek alabilirsinizinternet sorunu kendiliğinden çözüldü.
jvc 50uhd tv'lerde pvrready nasıl çalışıyor arkadaşlar? denilen her şeyi yaptım. yazılımı tvye aktardım. şimdi yayını nasıl kaydedebilirim?
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/ merhaba şu formda bilgiler mevcut yine orada destek alabilirsiniz
İşte o yüzden o konuya yönlendirdim sorunu orada dile getirirsen modlama yapan arkadaşlar yardımcı olur. Misal 10 senedir vesteldeyim inan daha 1 kere modlama yapmadım ?teşekkürler hocam fakat gönderdiğiniz konuyu detaylı incelememe rağmen sorunumun çözümünü bulamadım.
ben bu jvc tv'ye pvr ı aktif edip modlama yaptım ama aktifleşip aktifleşmediğini göremiyorum. denilen her şeyi eksiksiz yaptım. adımlarda hiçbir sıkıntı olmadı.
kaydı nereden yapabiliyorum denemek amaçlı? ya da olmadığını nereden anlayabilirim?
teşekkürler hocam fakat gönderdiğiniz konuyu detaylı incelememe rağmen sorunumun çözümünü bulamadım.
ben bu jvc tv'ye pvr ı aktif edip modlama yaptım ama aktifleşip aktifleşmediğini göremiyorum. denilen her şeyi eksiksiz yaptım. adımlarda hiçbir sıkıntı olmadı.
kaydı nereden yapabiliyorum denemek amaçlı? ya da olmadığını nereden anlayabilirim?
İşte o yüzden o konuya yönlendirdim sorunu orada dile getirirsen modlama yapan arkadaşlar yardımcı olur. Misal 10 senedir vesteldeyim inan daha 1 kere modlama yapmadım ?
bizde bekliyoruz. ama şu an görünürde yazılım yok çünkü stabil çalışıyorusb yi takıp yayın izlenirken kayıt tuşu yayın kaydetmeye başlıyor, stop tuşu durduruyor.
tv den ve pc den izlenebiliyor.
konuyu hemen her gün tıkıldatmaktan gınaa geldi.
"oooo yeni yazılım mı_? alırım bi dal_!!"
demek için sabırSIZLANIYORU(Z)M... F fikoloji