ben şuan normal yayın da alamıyorum, kıracam tvyi az kaldı
vewd açıp çıkınca tv yayını da gidiyor, fiş sök/tak ile düzeliyor. hemen kırıp dökme istersen =)
şu an ssiptv, ott ve ott2 ye tıkladığımda sol üst köşede imleç geliyor, gidiyor ve öylece kalıyor
açılmıyor yani. sanırım vewd ya da vestel bişeyler deniyor,
hadi Vestel, ssiptv ve ott playerleri vewd içinden ayır da gel !!!!
Sorun sadece wevd'de ise konu wevd ile alakalıdır,ama tv internete tepki vermiyorsa (hiç girmiyorsa) konu tv ile alakalıdır,bende internet olmadığından - en azından bağlanana kadar- deneyemiyorum,sizin beyanlarınıza göre yazıyorum.genel bir sorun var sanırım düzelmesini beklemekten başka bi seçenek yok.
İlginç doğrusu,peki sevgili T trkkrsy , acaba tüm portalda bunu yapıyormu,yoksa sadece wevdemi yapıyor?
Bunu da benim üstüme atsaydın barigerisini yazılımcı kardeşlere söyleyeyim sizin bi suçunuz yok, hasip de nasip de onların olsun =D
Dün aynı yerde değildik dimi ?65" tv aldık keyifle maç izleriz diye, maçın ilk yarısını 5,5" telefondan izleyebildim =S =D
(Tivibu Vestel) dahili uydu ile denedim gözle görülür fark var.mecburen tivibu kullanıyorum. cihaz aldığım günden beridir. bir sorunum var. Sinyal yokken 3.dk içinde kapanıp standby moduna geçiyor.ve tekrar açmaya kalktığınızda tepki vermiyor durum ışığı devamlı yanıp sönüyor.cihaz açılmıyor fişi çekip tekrar takınca sorun ortadan kalkıyor.bunun bir çözümü varmı. teşekkürler.Tivibu markası humax mi vestel mi ?
tv ayarlarından açma modunu beklemeye alınız. Hbb tv cec gibi özellikleri kapalı konuma alınız. Tv otomatik güncelleme modu kapalı olsun(Tivibu Vestel) dahili uydu ile denedim gözle görülür fark var.mecburen tivibu kullanıyorum. cihaz aldığım günden beridir. bir sorunum var. Sinyal yokken 3.dk içinde kapanıp standby moduna geçiyor.ve tekrar açmaya kalktığınızda tepki vermiyor durum ışığı devamlı yanıp sönüyor.cihaz açılmıyor fişi çekip tekrar takınca sorun ortadan kalkıyor.bunun bir çözümü varmı. teşekkürler.
3 günlük tv,bence servis almalısın,olayı birde servisin önünde yap ki görsünler problemi,nacizane fikrim budur,ben olsam derhal servis isterdim hatta vestelin bu sayfasından :Selamlar cihazım 65ud8900 mb130 kartlı. bu gün daha 3. günü ilk geldiğinde youtube netfilix hepsine sorunsuz bağlanıyodum ama şuan smart bölümünde hiç birini açmıyo. birde smart bölümünden geri gelip normal yayına geçmek istediğimde kilitlenip tv kendini yeniden başlatıyor. bu durum yazılım ile mi alakalıdır sizce servis çağırmammı gerekir ? yardımcı olursanız sevinirim.