MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
şu an ssiptv, ott ve ott2 ye tıkladığımda sol üst köşede imleç geliyor, gidiyor ve öylece kalıyor
açılmıyor yani. sanırım vewd ya da vestel bişeyler deniyor,
hadi Vestel, ssiptv ve ott playerleri vewd içinden ayır da gel !!!!
ben şuan normal yayın da alamıyorum, kıracam tvyi az kaldı
genel bir sorun var sanırım düzelmesini beklemekten başka bi seçenek yok.
Sorun sadece wevd'de ise konu wevd ile alakalıdır,ama tv internete tepki vermiyorsa (hiç girmiyorsa) konu tv ile alakalıdır,bende internet olmadığından - en azından bağlanana kadar- deneyemiyorum,sizin beyanlarınıza göre yazıyorum.
Ama normal yayın alamaman farklı bir durum,çanak ilemi izliyorsun ,tam olarak ne oluyor anlamadım inan...
Ve T trkkrsy yazdı,şimdi öğrendim :)
İlginç doğrusu,peki sevgili T trkkrsy , acaba tüm portalda bunu yapıyormu,yoksa sadece wevdemi yapıyor?

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
İlginç doğrusu,peki sevgili T trkkrsy , acaba tüm portalda bunu yapıyormu,yoksa sadece wevdemi yapıyor?

abi,
  • youtube da sorun yok, açıyorum, çıkıyorum, tv yayınında sorun yok;
  • netflix açılıyor (üyeliğim olmadığı için daha ilerisi bende yok =) açıyorum, çıkıyorum, tv yayınında sorun yok;
  • vewd browser da sorun yok (internet tarayıcı) açıyorum, çıkıyorum, tv yayınında sorun yok;
  • ne zaman ki vewd içerisine giriyorum ve herhangi bir şey açmak için tıklıyorum...
gerisini yazılımcı kardeşlere söyleyeyim sizin bi suçunuz yok, hasip de nasip de onların olsun =D

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
vewd uygulamalar ekrana geliyor yalnız açılmıyor.diger her şey normal.çalışma var anaşılan ip tv izletmedi bügün wewd iyi geceler.

F Çevrimdışı

Freemann

Yeni Üye
24 Ocak 2019
27
44
hocam dün akşam bende tv den hız testi yaptığımda 0 görülüyordu ve ondan sonra tv çıvıttı :-)
bir ara cihazda internet yok diye hiç bir yere girmedi , görüntü kesil di,normal yayınlar da gitti,tv yi fiş çek kapat yayınlar geldi fakat hız testinde hala 0 çıkıyor.
bu arada dün akşam ki sstv deki maç kalitesi bayağı düşüktü,her zaman izlediğim yayın daha kararsız bir yayındı yani maç bounca görüntü bulanıklaşıp düzeliyordu.Demekk ki dün akşamla ilgili genel bir sıkıntı varmış.

F Çevrimdışı

fox-03-34

Yeni Üye
5 Tem 2018
14
33
Tivibu markası humax mi vestel mi ?
(Tivibu Vestel) dahili uydu ile denedim gözle görülür fark var.mecburen tivibu kullanıyorum. cihaz aldığım günden beridir. bir sorunum var. Sinyal yokken 3.dk içinde kapanıp standby moduna geçiyor.ve tekrar açmaya kalktığınızda tepki vermiyor durum ışığı devamlı yanıp sönüyor.cihaz açılmıyor fişi çekip tekrar takınca sorun ortadan kalkıyor.bunun bir çözümü varmı. teşekkürler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
(Tivibu Vestel) dahili uydu ile denedim gözle görülür fark var.mecburen tivibu kullanıyorum. cihaz aldığım günden beridir. bir sorunum var. Sinyal yokken 3.dk içinde kapanıp standby moduna geçiyor.ve tekrar açmaya kalktığınızda tepki vermiyor durum ışığı devamlı yanıp sönüyor.cihaz açılmıyor fişi çekip tekrar takınca sorun ortadan kalkıyor.bunun bir çözümü varmı. teşekkürler.
tv ayarlarından açma modunu beklemeye alınız. Hbb tv cec gibi özellikleri kapalı konuma alınız. Tv otomatik güncelleme modu kapalı olsun
Arada bir tv yi resetleyip ilk kurulum yada factory resetleyip yapınız.
Sinyal yokta kapanma gibi durumu ayarlarda mevcut değil bu zorunludur. Bilginize

2 Çevrimdışı

2fast4u

Yeni Üye
20 Şub 2019
11
46
Selamlar cihazım 65ud8900 mb130 kartlı. bu gün daha 3. günü ilk geldiğinde youtube netfilix hepsine sorunsuz bağlanıyodum ama şuan smart bölümünde hiç birini açmıyo. birde smart bölümünden geri gelip normal yayına geçmek istediğimde kilitlenip tv kendini yeniden başlatıyor. bu durum yazılım ile mi alakalıdır sizce servis çağırmammı gerekir ? yardımcı olursanız sevinirim.

20190223_012612.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamlar cihazım 65ud8900 mb130 kartlı. bu gün daha 3. günü ilk geldiğinde youtube netfilix hepsine sorunsuz bağlanıyodum ama şuan smart bölümünde hiç birini açmıyo. birde smart bölümünden geri gelip normal yayına geçmek istediğimde kilitlenip tv kendini yeniden başlatıyor. bu durum yazılım ile mi alakalıdır sizce servis çağırmammı gerekir ? yardımcı olursanız sevinirim.
3 günlük tv,bence servis almalısın,olayı birde servisin önünde yap ki görsünler problemi,nacizane fikrim budur,ben olsam derhal servis isterdim hatta vestelin bu sayfasından :
3 günlük tv,smart çıkışı reset atıyor diye anlat burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt