MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elcapitano Çevrimdışı

elcapitano

Aktif Üye
18 May 2018
200
33
nedeni basit çıkan yazılımlarda sorunlar vardı, düzeltildi sorun gitti, büyük bir arıza veya basit uygulama ayarları çıkmazsa yazılım gelmeyecek gözüküyor

ama görüntü kalitesi de düştü. şu anki stabilite üzerine 24'ün kalitesini eklediler mi tamamdır bu iş.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ben bir ara 24 ten döndüm fakat diğer yazılım hoşuma gitmedi bende tekrardan 24 'e döndüm ve tv yi fabrika ayarlarına aldım tekrar yükledim ondan sonra kilitlenme olayı minimum a düştü.
Tv kilitleniyor derken ,kanal değiştirirken mi yoksa durup dururkenmi kilitleniyor acaba,çünkü MB130 karttan bahsediyorsunuz,bizim kartlardan değil ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bizim kart MB9x serisi olduğundan,içerden bir hub ile (gömme) bağlı,sizde de öyledir mutlaka, ben kesin bilmiyorum ama sanırım diğer usb girişine bellek takıldığında wifi sapıtıyor gibime geliyor ,(sadece fikir yürütüyorum) ,verdiğin cevaba benim cevabım "evet" , olabilir pek ala.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Bizim kart MB9x serisi olduğundan,içerden bir hub ile (gömme) bağlı,sizde de öyledir mutlaka, ben kesin bilmiyorum ama sanırım diğer usb girişine bellek takıldığında wifi sapıtıyor gibime geliyor ,(sadece fikir yürütüyorum) ,verdiğin cevaba benim cevabım "evet" , olabilir pek ala.
Abi usb portlarda flash vs takili olsun olmasin farketmiyor.wifi acik ve baglandiginda tv cok agirlasiyor ses acip kapama dahi yapilamadi zamanlar olmustur...

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
artık yenilen; keskinleş, netleş, logoların daha göz alıcı olsun...

F fikoloji bu müyendis kardeşler denemelerini 32" lerde mi yapıyorlar_?

ekran büyüdükçe görüntü kalitesi ve netlik kayboluyor. belki ondan sorun yok diyolardır...

sana zahmet bi selam et, denemeleri 75-85" lerde falan yapsınlar ekran boyutu küçüldükçe ve bu ekranlara

sahip olanlar gördükçe ağlasınlar.... =D

- sarılar yeşile kırmızılar pembeye dönük çıkıyor, renk çubuğu ile oynayınca daha da belirginleşiyor. sarıyı sarı, kırmızıyı kırmızı gösterseler,
- yayında netlik,
- keskinlik,
- canlılık

çok çalışmalıyız çok... ;) sağlıcakla.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
artık yenilen; keskinleş, netleş, logoların daha göz alıcı olsun...

F fikoloji bu müyendis kardeşler denemelerini 32" lerde mi yapıyorlar_?

ekran büyüdükçe görüntü kalitesi ve netlik kayboluyor. belki ondan sorun yok diyolardır...

sana zahmet bi selam et, denemeleri 75-85" lerde falan yapsınlar ekran boyutu küçüldükçe ve bu ekranlara

sahip olanlar gördükçe ağlasınlar.... =D

- sarılar yeşile kırmızılar pembeye dönük çıkıyor, renk çubuğu ile oynayınca daha da belirginleşiyor. sarıyı sarı, kırmızıyı kırmızı gösterseler,
- yayında netlik,
- keskinlik,
- canlılık

çok çalışmalıyız çok... ;) sağlıcakla.
bu konuda vestel kendi bildiğini okur :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20190416_185227.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt