bilmiyorum yeni duydum D NetCaliber bu konuda daha bilgiliArkadaşlar biraz flu ama resim netliği var gibi,hala gözlemliyorum.Bu arada fikoloji beye birşey söyleyeyim.Hocam mb130 3.62.13.0 hariç diğer yazılımlarda dlna eşleşmesi olmuyor.jvc lt-49vu73t var bende.Saygılar...
Dlna olarak hangi programı kullanıyorsunuz. Vestel üretimi tvler dlna özelliği olarak gayet başarılı T tehas1963bilmiyorum yeni duydum D NetCaliber bu konuda daha bilgili
biraz flu ama resim netliği var gibi dediğin kelimeye katılıyorum bir yanım çok güzel dedi diğer tarafım bazı siyah sahnelerde gözlerimin önüne bulutlanma geldi
Programları fazla bilmiyorum.cep uygulamasında Vestel smart center'dan giriyorum,Media share'dan videolara girdiğim zaman dlna eşleşmesi yapılamıyor,diyor.Ama 362130 ı yüklediğim zaman eşleşme oluyor ve yayınlıyor.Dlna olarak hangi programı kullanıyorsunuz. Vestel üretimi tvler dlna özelliği olarak gayet başarılı T tehas1963
"362130 ı yüklediğim zaman eşleşme oluyor" burasını anlamadım??Programları fazla bilmiyorum.cep uygulamasında Vestel smart center'dan giriyorum,Media share'dan videolara girdiğim zaman dlna eşleşmesi yapılamıyor,diyor.Ama 362130 ı yüklediğim zaman eşleşme oluyor ve yayınlıyor.
Hocam mb130 3.62.13.0 çekirdek yazılımından bahsed362130 ı yüklediğim zaman eşleşme oluyor burasını anlamadım??
Hocam mb130 v 3.62.362130 ı yüklediğim zaman eşleşme oluyor burasını anlamadım??
Hocam mb130 3.62.13.0 çekirdek yazılımı"362130 ı yüklediğim zaman eşleşme oluyor" burasını anlamadım??
Arkadaşlar biraz flu ama resim netliği var gibi,hala gözlemliyorum.Bu arada fikoloji beye birşey söyleyeyim.Hocam mb130 3.62.13.0 hariç diğer yazılımlarda dlna eşleşmesi olmuyor.jvc lt-49vu73t var bende.Saygılar...
Evinizde dual band wifi yok ise demek ki sorun çekirdek yazılımla alakalı.Hocam mb130 3.62.13.0 çekirdek yazılımından bahsed
Hocam mb130 v 3.62.
Hocam mb130 3.62.13.0 çekirdek yazılımı
Evet olabilir hocam,ilginiz için teşekkür ederim.Evinizde dual band wifi yok ise demek ki sorun çekirdek yazılımla alakalı.
Evet olabilir hocam,ilginiz için teşekkür ederim.
Tamam Hocam yapacağım.Yapamazsam yardımınızı rica ederim.Çok teşekkür ederim.Forum çok başarılı,hepinize kolay gelsin.Sinop'tan saygılar.Yapmak istediğinizi tam olarak anladım, telefonda olan videolar ve ya resimler için bu özelliği istiyorsanız birşey diyemem fakat evinizde pc varsa ister serviio ister plex media server kurabilir, tek bir klasöre verilerinizi ( resim, film vs ) kopyalayıp bir kaç farklı tv den yada dlna özelliği olan cihazlardan sorunsuz izleyebilirsiniz. Serviio önerimdir. Dlna üzerinden iptv olarak da kullanmaya olanak sağlıyor. Kurulum için yardımcı olabilirim isterseniz.
Toshiba ya yok o ayrı ? ilk sayfada yazıyor Toshiba hariç diyetoshiba içinmi kafam karıştı ?