MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kusura bakmayın belki yazılmıştır sorulmuştur ama benim zamanım yok şuanda..

acaba JVC 50VU73T modeli için uygun mudur bu yazılım?

şimdiden teşekkürler..
estağfurullah yabancı değilsin tekrarlarız :) 498. mesajda belirtmiştim
aynen şöyle :
seninki jvc, yazılım uyar ama orjinalliğini bozmak sana kalmış, jvc teması biraz daha farklı, bi arkadaş o yazılım için jvc de görüntü çok güzel oldu demişti hemen yukarda sende görebilirsin

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
sinyal yok hatası mı ?
kanal mı yok ?
atv gurubu derken, kanal 7 kanal d gibi kanalalrda çalışmıyor mu ? çünkü bunlarda yatay polarizasyonlu

Olay bu şekilde F fikoloji

IMG-20190418-WA0001.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
konuyu dağıtmamak adına şöyle yapalım işlemi tarif edeyim olmassa yeni konu aç oradan ilerleyelim çükü konu dağılıyor :)
filitre kısmında herhangi bir filitreleme yaptınızmı kontrol et ?
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-usb-den-kanal-yukleme-yedek-alma-resimli-anlatim.2759/ ile yeniden kanal kurulumu yapabilirisn
olası tedbirler : tkgs ayarlarında tkgs durumu otomatik veya esnekse kapalıya al, ayarlar diğer ayarlarda cec kapalı, hbb kapalı, gibi kapalıya al
olmassa konu aç orda ilerleyelim

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
konuyu dağıtmamak adına şöyle yapalım işlemi tarif edeyim olmassa yeni konu aç oradan ilerleyelim çükü konu dağılıyor :)
filitre kısmında herhangi bir filitreleme yaptınızmı kontrol et ?
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-usb-den-kanal-yukleme-yedek-alma-resimli-anlatim.2759/ ile yeniden kanal kurulumu yapabilirisn
olası tedbirler : tkgs ayarlarında tkgs durumu otomatik veya esnekse kapalıya al, ayarlar diğer ayarlarda cec kapalı, hbb kapalı, gibi kapalıya al
olmassa konu aç orda ilerleyelim
İlk kurulum dedim, düzeldi. Favrori de ya da başka bir yerde bi ayar, kısıtlama yoktu. Neden ve nasıl gitti halaa merak ediyorum açıkçası ama düzeldi neyse ki...

C Çevrimdışı

Chembond

Yeni Üye
22 Ara 2017
35
Yeni V3 yazılımı deneyeceğim, V4'te görüntü kalitesi iyi ama menüler ve geçişler hiç hoşuma gitmedi 65UD8900'da.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İlk kurulum dedim, düzeldi. Favrori de ya da başka bir yerde bi ayar, kısıtlama yoktu. Neden ve nasıl gitti halaa merak ediyorum açıkçası ama düzeldi neyse ki...
Fotodaki mod,farklı bir liste,favori olabilirmi ,çünkü numaralar karışık ,keşke reset atmasaydın,sen en iyisi otel menüden girip CLONE00000 dosyası al kendine,en azından reset attığında tüm ayarlarını anteni kurmadan geri yükleyebilirsin :ok

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Son çıkan yazlımın görüntü kalitesi MB130 3.62.24 versiondan daha iyi midir ? test eden var mı. Ayrıca 2 tb ve üstü hard diskleri usb tanımıyor çoğu yazılımda, hdd spin atıyor

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
son guncellemede goruntu problemli.siyahlar laciverte donuk .insan suratlari sari yesil agirlikli.3.62.35 tosh a devam.
42 inc regal den aldigim goruntunun tadi hala yok
49ud8600

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
arkadaşlar 55ud9400 tv kullanıcısıyım yeni yazılımdan memnun musunuz yükleyelim mi fikirleriniz nedir

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Sevgili F fikoloji 3.62.43 titanyum ne oldu, o çıkmayacak mı?
ben 3.62.35 sonrasına yazılım beklemiyordum bunun gelmesi şaşırtıcı oldu, büyük ihtimalle birisinin bri talebi ile değişiklik yada düzenleme sağladılar, menü farklılıkları vestel için sorun teşkil etmez, hangisinde sorun varsa ona iyileştirme yapıyorlar.
misal mb120 de vestel için bir sürü yazılım yaptılar ama toshiba mb120 ye 2 yıldır geliştirme yapmadılar

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
ben 3.62.35 sonrasına yazılım beklemiyordum bunun gelmesi şaşırtıcı oldu, büyük ihtimalle birisinin bri talebi ile değişiklik yada düzenleme sağladılar, menü farklılıkları vestel için sorun teşkil etmez, hangisinde sorun varsa ona iyileştirme yapıyorlar.
misal mb120 de vestel için bir sürü yazılım yaptılar ama toshiba mb120 ye 2 yıldır geliştirme yapmadılar
Birisinin bir talebi derken;

Bizim dediklerimiz forum dışına çıkmıyor mu yoksa ?!???

Diye sorar delidepelek oğlan =D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt