ana kart modeli nedir ?F fikoloji usta telefunken 55 tu 8560 uyarmı ? Teşekkürler
Sizdeki titanyum menü dür. Yeni gelen yazılım ise carbon menüsü mevcuttur. Yüklenebilir ama orijinal kalsın diyorsan sana kalmış
seninki jvc, yazılım uyar ama orjinalliğini bozmak sana kalmış, jvc teması biraz daha farklı bi arkadaş o yazılım için jvc de görüntü çok güzel oldu demişti hemen yukarda sende görebilirsinÖncelikle araştıralım sonra badazlama dalıpta; benim tv ye bişii oldu daha açılmıyo demeyelim =D
F fikoloji bize gider mi son versiyon ??
seninki jvc, yazılım uyar ama orjinalliğini bozmak sana kalmış, jvc teması biraz daha farklı bi arkadaş o yazılım için jvc de görüntü çok güzel oldu demişti hemen yukarda sende görebilirsin
İns gelir sizede takipte yim biliyorsunuzyok ben tv nin doğasını bozmayayım, mühendis kardeşler çalışsınlar az daha =D
Kendimi alıntılayayım... Çok değil daha dün gece yazdığım şu mesajdan bu saate tv de sadece atv ve grubu kanalları kalmış :/yok ben tv nin doğasını bozmayayım, mühendis kardeşler çalışsınlar az daha =D
sinyal yok hatası mı ?Kendimi alıntılayayım... Çok değil daha dün gece yazdığım şu mesajdan bu saate tv de sadece atv ve grubu kanalları kalmış :/
Yazılım yüklesem, niyetlensem de olsaydı keşke.
Nedendir sizce ? Daha önce harici uydu alıcı da aynısı olmuştu garantiden tuner mi içinde bobin mi kondansatör mü ne değiştirildiğinde düzelmişti. Onda trt de vardı, bunda trt de yok. Gitti mi tuner ?