yefe78
Aktif Üye
- 20 Ocak 2018
- 354
Güle güle kullanın görüntüdeki ileşmeyi farkedebildinizmiben de yaptım oldu, teşekkürler....
Güle güle kullanın görüntüdeki ileşmeyi farkedebildinizmiben de yaptım oldu, teşekkürler....
Hocam ben donanımsal olarak da wcg olmasada hdr desteklediğini düşünüyorum satış politikası gereği hdrnin bu modelde kısıtlandığını düşünüyorum. Tabi siz daha iyi birsiniz. Ama önceki görüntüyle şimdiki arasındaki farkı görseydiniz sizde hak verirdiniz[/BGCOLOR]Donanımsal destek olmadığı durumlarda yazılımsal açmalar işe yaramaz ancak hdr açılan durumlarda dimming seviyesi de yükseltiği için görütüde fark hissedebilirsiniz.
-Kullanım kılavuzu-Özellikler son bölümde HDR den bahsediliyor. Düşünceniz doğru olabilir. Sizin tavsiye ettiğiniz dosyaları yükleyince garanti hususunda bir sorun oluyormu? Olmuyorsa deneyerek sonucunu görmek isterdim.Hocam ben donanımsal olarak da wcg olmasada hdr desteklediğini düşünüyorum satış politikası gereği hdrnin bu modelde kısıtlandığını düşünüyorum. Tabi siz daha iyi birsiniz. Ama önceki görüntüyle şimdiki arasındaki farkı görseydiniz sizde hak verirdiniz[/BGCOLOR]
oncelikle teşekkürler.
mb130 full yazılımı nerdedir bulamadım hocam.linkini yollayabilirmisiniz
TV ler için Full yazılım Seri numarasına bağlı oldukları için Seri numarasının olması gerekiyor. TV arkasındaki Seri numarasının yazılı etiketin resmini https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-uretimi-tum-urunler-icin-full-yazilim-talep-konusu.446/ adresinde paylaşırsanız uygun bir zamanda Ado usta paylaşır. Yalnız Yaz sezonu ve yoğun olduğu için uzun bir süre veremiyor.oncelikle teşekkürler.
mb130 full yazılımı nerdedir bulamadım hocam.linkini yollayabilirmisiniz
TV ler için Full yazılım Seri numarasına bağlı oldukları için Seri numarasının olması gerekiyor. TV arkasındaki Seri numarasının yazılı etiketin resmini https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-uretimi-tum-urunler-icin-full-yazilim-talep-konusu.446/ adresinde paylaşırsanız uygun bir zamanda Ado usta paylaşır. Yalnız Yaz sezonu ve yoğun olduğu için uzun bir süre veremiyor.
merhaba bende de hi-level 48UHL950 bana bu tv güncelleme ve tavsiye yazılım yükleme konuların da yardımda buluna bilir misiniz nereden başlamalıyım hangi formlara vs şimdiden teşekkürlerVestel Full yazılım yüklüyordun o zaman açılıyordu silmediysem vardır bende