H
Hacı suiçmez
Yeni Üye
- 24 Ocak 2024
- 2
- 49
Tşk ederim yazılımı yükledim ve sorun çözüldü, emeğinize sağlıkFull yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Tşk ederim yazılımı yükledim ve sorun çözüldü, emeğinize sağlıkFull yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Güle güle kullanın.Tşk ederim yazılımı yükledim ve sorun çözüldü, emeğinize sağlık
hocam tv ye görüntü gelmişti fakat büyük boyutta hatta video çekmiştim video mevcut,ayrıca eski karttan aldığım tüm dosyalar pc'de mevcut! daha önce belirttiğim gibi ok tuşuna basarak yükleyebileceğim yazılım işi çözermi veya dediğim gibi görmeden servis menüye girip 8 kere alt tuşa bastığımda usb kısmına geliyor(eski kartı takarak kontrol ettim)bu şekilde yüklemem mümkün mü?Panel yazılımını editleyip yüklemen gerekiyordu ,muhtemelen farklı boyutta kullanılmış kart almışsın.Panel yazılımını atabilmen için en azından tv çalışması, ekrana karışık da olsa görüntünün gelmesi lazım.
Kumanda bu haldeki tvyi kontrol ediyor mu, yani açma kapatma gibi?hocam tv ye görüntü gelmişti fakat büyük boyutta hatta video çekmiştim video mevcut,ayrıca eski karttan aldığım tüm dosyalar pc'de mevcut! daha önce belirttiğim gibi ok tuşuna basarak yükleyebileceğim yazılım işi çözermi veya dediğim gibi görmeden servis menüye girip 8 kere alt tuşa bastığımda usb kısmına geliyor(eski kartı takarak kontrol ettim)bu şekilde yüklemem mümkün mü?
ayrıca satıcıya sordum cihaz bilgilerini yazdım uygun dedi,kendisine yazıyorum cevapta vermiyor:(
evet yapıyorKumanda bu haldeki tvyi kontrol ediyor mu, yani açma kapatma gibi?
Extra konu açman gerekmiyor, sadece yazılım isteğini ilgili konuya yazman gerekiyordu buraya yazmışsın.Aynı fotolar ile aşağıdaki konuya yazmalısınevet yapıyor
bu yazılımı indiremiyorum hata veriyor extra konu açmam gerekiyormuş sanırım