Mb120 root

Ve ben kaçar artık ,iyi geceler gençler :ok
Bende kaçayım fsocu alo dayı ??

DSC_004936de6e2f275d3238.jpg

mstar isp utily var vestel kullaniyor bunu firmware upload icin,youtube da mstar islemcili tv kartina bu program ile android yazilim yüklüyorlar,,ayrica rt809h ya gerek kalmiyor

mstar isp utily var vestel kullaniyor bunu firmware upload icin,youtube da mstar islemcili tv kartina bu program ile android yazilim yüklüyorlar,,

men hintli recep abiyi biliyorum ama toolsları vermiyor nette bulduklarımda çalışmadı bizim dosyalarımızda

men hintli recep abiyi biliyorum ama toolsları vermiyor nette bulduklarımda çalışmadı bizim dosyalarımızda
netten bakacagim bakmadim daha bulursam denerim ama kullandigi alette lazim..

bu cihaz vestel 5000 dual 1gb idi şuan e2 plus room kurulu ve rootlu v 5000de root yapıp rom çalıştıran çıkmamış sanırım çok =) yani işlemci uyumu olursa port kolay oluyor

Matar tool available contact 9974319171 whatsapp

böyle yazmis tool isteyene cevap olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

linkten indirdim ben ama linuxa kurmadi hata verdi,windowsta acilmiyor simdilik bende

baska siteden indirdim, pc bos problem yok,aciklama ve program indi.. ama exe dosya windows lazim

vestel bu program ile firmware yüklüyor.. hintli recebin kullandigi alet lazim sanirim.dosya icinde aciklama var galiba

Geri
Üst Alt