Mb120 root

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Mstar okumasın bunu :haha1
mstar :Bulmuşlar mı :(
VESTEk YAŞLIca olan: Bulmuşlar :(
sketch-1612137787741.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MB95 veya farklı isimdeki durum seni kandırmasın ,derlerken bu ismi gösterirsin olur biter ,hatta başka isim verip ,onu gösterirsin ,ve hatta mesela benim adımı verip ,onu da gösterirsin ,önemli olan import değil mi mübarek :haha1
Yani bir tane derleme yapılmış ve bunu her kaynağa atıp ,adını değiştirmemek ,işlemciye uygun anlamına mı geliyor,olay importa bakar ,gerçi çok anlamam bu işlerden :kiskis
Ben hiç anlamam sen a lamazs an YAŞLIca VESTEk anlar bunu ?

Adem abi kovacak bizi demedi deme ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
mstar :Bulmuşlar mı :(
VESTEk YAŞLIca olan: Bulmuşlar :(
sketch-1612137787741.png

Ben hiç anlamam sen a lamazs an YAŞLIca VESTEk anlar bunu ?
Sen kafa bul bakalım ,Allahtan karşında çalgıcı var :haha1
Çalgıcı derken ;
Bir gün düğün çalıyorum ,hareketli parça sırası ,benden eminem istediler (oy oy eminem) çalıyorum,pist dolu herkes oynuyor,bir ara sarhoşun biri geldi ve bana "kes lan,çalma bu şarkıyı" dedi :)
Adetimdir,hep etrafı kolaçan ederdim ,bunun da hangi masada oturduğunu biliyordum,adama "tamam ama benden bu şarkıyı isteyen şu hanımdı(eşini gösterdim) ,bana neden durdun derse ne diyeyim ona,seni göstereyim mi" dedim ,adam bana baktı ve "tamam ,çal çal ama uzun sürmesin" dedi :haha1

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Sen kafa bul bakalım ,Allahtan karşında çalgıcı var :haha1
Çalgıcı derken ;
Bir gün düğün çalıyorum ,hareketli parça sırası ,benden eminem istediler (oy oy eminem) çalıyorum,pist dolu herkes oynuyor,bir ara sarhoşun biri geldi ve bana "kes lan,çalma bu şarkıyı" dedi :)
Adetimdir,hep etrafı kolaçan ederdim ,bunun da hangi masada oturduğunu biliyordum,adama "tamam ama benden bu şarkıyı isteyen şu hanımdı(eşini gösterdim) ,bana neden durdun derse ne diyeyim ona,seni göstereyim mi" dedim ,adam bana baktı ve "tamam ,çal çal ama uzun sürmesin" dedi :haha1
işte bak hata baştan çalacaktın oradan emişnem - without me hahaha

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
korg gri miydi minidisk
Gem vardı bende VS1 ,italyan :) 8 bilezik bozduk almak için o yıllar ,inan 7 ay sınra 8 ,14 oldu hanımın kolunda, bir kaç yıl sonra da ev aldık ki o zaman bize "yalı mı aldınız" dediler ,çok pahalı idi ev ,muhabbet konusunda anlatmıştım :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Gem vardı bende VS1 ,italyan :) 8 bilezik bozduk almak için o yıllar ,inan 7 ay sınra 8 ,14 oldu hanımın kolunda, bir kaç yıl sonra da ev aldık ki o zaman bize "yalı mı aldınız" dediler ,çok pahalı idi ev ,muhabbet konusunda anlatmıştım :)
Ben orta son falan lise falanken minidisklere midi atıyordum minidisk yazıcıya yolumu buluyordum ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

96 falandı herhalde 286 pc vardı almancı enişte yeğene getirmiş bozulmuş bana verdiyse tamirlemiştim sonra korglardaki minidisk görünce deidm bu çalarım kaydedin e çalıyor dediler tamam dedim ben size şarkı yapcam siz çalıyo gibi yapın ?
Ben 98 de bıraktım çalgıcılığı :)
Bu arada hiç "çalıyor gibi" yapmadım ,canlı çalıp-söyledim ,şimdi fırsatım olsa yine canlı çalıp-söylerdim ,ne günlerdi.Eskiden arkadaşlarla toplanırdık,şimdi telefonla ancak konuşuyouz,hatta selman bir klavye almış bana "alo,gel org var ,bende de gitar ,takılalım biraz " dedi geçen gün (benim gem duruyor evde ,sağlam bu arada)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Ben 98 de bıraktım çalgıcılığı :)
Bu arada hiç "çalıyor gibi" yapmadım ,canlı çalıp-söyledim ,şimdi fırsatım olsa yine canlı çalıp-söylerdim ,ne günlerdi.Eskiden arkadaşlarla toplanırdık,şimdi telefonla ancak konuşuyouz,hatta selman bir klavye almış bana "alo,gel org var ,bende de gitar ,takılalım biraz " dedi geçen gün (benim gem duruyor evde ,sağlam bu arada)

vallaha bravo ben anca hash çalardım md5 çalardım joomla çalardım ?

hal yo ne mal yone

Geri
Üst Alt